Poyraz2015
Yeni Üye
- 24 Eyl 2020
- 22
- 40
bu yazılım full mü oluyor core mi _?Vestel markası için carbon.
Netflix mevcutsa kalabilir. Yok ise eski sürüm arasında Netflix var onu yükleyin. Herhangi bi ayar değişmez
bu yazılım full mü oluyor core mi _?Vestel markası için carbon.
Netflix mevcutsa kalabilir. Yok ise eski sürüm arasında Netflix var onu yükleyin. Herhangi bi ayar değişmez
Çekirdek yazılım yani Corebu yazılım full mü oluyor core mi _?
hangi anakart için sormuştunuz mb120 de böyle versiyon yokV3.26.0.170 bu yazılım siteye yüklenicekmi acaba
sizin televizyonunuz smart MB 120 anakartlı ise yazılımlarınız burada vESTEL TELEVİZYONA TİTANYUM YA DA KARBON OLANDAN BİRİNİ YÜKLEYEBİLİRSİNİZ tİTANYUM GRİ TEMALI CARBON SİYAH TEMALIDIR Yükleyip yüklememek sizin sorumluluğunuzdadır F fikolojiV3.26.0.170 bu yazılım siteye yüklenicekmi acaba
Merhaba biryerde gördüm o yuzden sordumsizin televizyonunuz smart MB 120 anakartlı ise yazılımlarınız burada vESTEL TELEVİZYONA TİTANYUM YA DA KARBON OLANDAN BİRİNİ YÜKLEYEBİLİRSİNİZ tİTANYUM GRİ TEMALI CARBON SİYAH TEMALIDIR Yükleyip yüklememek sizin sorumluluğunuzdadır F fikoloji
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Televizyonunuza hatalı versiyon yazılım atarsanız televizyonunuzun flaş dosyaları uçar ve anakart brick olur/olabilir. Verdiğim linkteki yazılımlar televizyonunuza yüklenebilecek güncel çekirdek yazılımlardır.Merhaba biryerde gördüm o yuzden sordum
Bu muhtemelen farklı bir marka tv nin sonuçlarıMerhaba biryerde gördüm o yuzden sordum
Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışı üretimi yazılımı buMerhaba biryerde gördüm o yuzden sordum
Güncel olanı yükleyiniz.Merhaba tv imde vewd uygulaması çalışmıyor... Bu konuda yardımcı olur musunuz hangi yazılımı yüklemeliyim anakart mb120...
Ya bu 3.26.0.170 kim favori yaptı ? bu Türkiye yazılımı değil başınıza iş açabilir. Orjinalinde titanyum yüklemelisiniz. Carbonda uyabilir.F fikoloji Telefunken 40TU6020 MB120'ye Carbon yüklesem sorun olur mu? Ya da Titanium yükleyecek olsam 12.1 Netflix mi daha güncel 12.0 mi? 12.0 ile alakalı bir değerlendirme yok. 3.26.0.170 nasıl olur? Gerçi onu da bulabilir miyim bilmiyorum.
12.1 Netflix mi güncel, 12.0 mı?Ya bu 3.26.0.170 kim favori yaptı ? bu Türkiye yazılımı değil başınıza iş açabilir. Orjinalinde titanyum yüklemelisiniz. Carbonda uyabilir.