Teşekkür ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Güncel yazılımı kurun lütfen, kurulum nasıl yapılacak ilk sayfada mevcut
Bunların farkları nedir yada
hangisini yükleyip kurmalıyım?
Teşekkür ederim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Güncel yazılımı kurun lütfen, kurulum nasıl yapılacak ilk sayfada mevcut
TV markanıza uygun olanı indirip kurmalısınızTeşekkür ederim.
Güncelleme yazılımı link
Buyrun.
Usb den yükleme sonrası TV kendini kapatacak ve aşağı yukarı 3-5 dakika sonra kendiliğinden açılacaktır.Teşekkür ederim.
güncelleme yazilimlarinda hangi iyilestirmelerin oldugu bilgisi paylasilmiyor,bende 2.45.32.0 son sürüm yüklü.
2.45.32 de sıkıntı varmı hocam netflix çalışmıyor diyen var.güncelleme yazilimlarinda hangi iyilestirmelerin oldugu bilgisi paylasilmiyor,bende 2.45.32.0 son sürüm yüklü.
Teşekkur ederım.Kurulumu yaptım.Bahsettıgınız gıbı ılk kuruluma dondurme olayını yapmadım.Yapmam gerekıyor mu?Güncelleme yazılımı link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma döndermek daha etkili olur.Teşekkur ederım.Kurulumu yaptım.Bahsettıgınız gıbı ılk kuruluma dondurme olayını yapmadım.Yapmam gerekıyor mu?
İlk sayfadakini denedin mi, biraz önce yurt dışı yazılımı yüklemeye çalışmıştın.arkadaşlar vestel tv var babamda yazılım versiyonu (Raphael)(V.1.3.0.0) MB120.
Burada anlatıldığı gibi güncelleme yapmaya çalışıyorum. ne yazık ki %73'de yükleme yarım kalıyor. ne yapmam lazım.
yardımcı olabilir misiniz?
Evet düzeltebilir denemen lazım.Fikoloji şefim emeğine sağlık. Hepsi birer altın değerinde verdiğin bilgilerin. Şefim Mb120 anakartım en son sürüm2.45.32 yi yükledim netflix gitti. Daha sonra biir önceki sürümü yükledim2.45.29.1. Netflix vb. geri geldi ve görüntü her ikisinde de gayet güzeldi. SSıp tvde daha önce ses var görüntü yoktu. Şimdi ise açılıyor pozisyonunda sistemden atıyor ve tv açılıp kapanıyor. Şimdi bu durumda factory reset veya fabrika ayarlarına dönmek bu tür durumları düzeltirmi. Teşekkürler.
Elinize Sağlık.Blutv için yükledim.Kurulum sonrası Blutv uygulaması geldi ve sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.Güncelleme yazılımı link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.