By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Rica ederim.Elinize Sağlık.Blutv için yükledim.Kurulum sonrası Blutv uygulaması geldi ve sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
Rica ederim.Elinize Sağlık.Blutv için yükledim.Kurulum sonrası Blutv uygulaması geldi ve sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
Bende regal Mb120 anakartlı tv var şimdi son sürümü güncellemesini kursam içinde netflix var mı yoksa orda belirtilen netflix güncellemesi olanı mo kurmalıyım ?MB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji
Son sürümü yükleyip modlama ile açıyorsunuz. Belki açıkta olabilir. En kötü Netflix olanı yüklersin. Mb120 de eskiye dönük yeniye dönük sorun olmuyorBende regal Mb120 anakartlı tv var şimdi son sürümü güncellemesini kursam içinde netflix var mı yoksa orda belirtilen netflix güncellemesi olanı mo kurmalıyım ?
Mb120 son sürüm ankette görülen v2.45.32 mb120 sürüm klasör içinde yok en güncel olan v2.45.12 titanium var . Regal benm tvSon sürümü yükleyip modlama ile açıyorsunuz. Belki açıkta olabilir. En kötü Netflix olanı yüklersin. Mb120 de eskiye dönük yeniye dönük sorun olmuyor
MB120 Eski bir anakart olduğu için REGAL'in en güncel yazılımı V.2.45.12Mb120 son sürüm ankette görülen v2.45.32 mb120 sürüm klasör içinde yok en güncel olan v2.45.12 titanium var . Regal benm tv
Mb120 ile henüz anlaşma yapılmadı galiba, yapılırsa menüye kendi eklenir.Vestel mb120 de exxen tv uygulaması nasıl bulunuyor. Yardımcı olurmusunuz.
benidede aynisi oldu ama netflix kzlemesigim icin sorun etmedim arti blue tv daha avantajli oldu benim icin son bisey daha yayin kalitesi 45.29.1 e gore daha iyi bana goreMerhabalar. Güncel olan 2.45.32 yazılımını yüklediğimde netflix kaldırıyor sistem otomatikman. Aynı sorunu yaşayan var mı? eski yazılımı yeniden mi yüklemeliyim?
Gerçi netflixde açılmıyor onu çözmeye çalışıyorum aslında. Sizde öncesinde netflix açılıyor muydu sürekli hata kodu alıyorum ben.benidede aynisi oldu ama netflix kzlemesigim icin sorun etmedim arti blue tv daha avantajli oldu benim icin son bisey daha yayin kalitesi 45.29.1 e gore daha iyi bana gore
By_Trol rica etsem banada toolbox linki konusunda yardimci olabilirmisini?Toolbox link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Herkese hayırlı bayramlar, şuan ShowTv açtığımda şöyle bir hata geliyor ekrana,
TV Vestel MB120 son sürüm, sorun sebebi ne olabilir?