MB110 Yeni Yazılım

bu cihaz ihraç ürünü mü ?
değişim oldu mu?
kurulumunu servis mi yaptı ?
hiç bir veriye ulaşamıyorum
Bulgaristandan aldım bulgaristanda yaşıyorum o yüzden ihrac ürünü diye mesaj alaabilirsiniz hocam,değişim hiç olmadı,geçenlerde ilk gunceleme yazılımı kurmuştum oylece sat ayarlanacak sanmıştım,kurulumununu servis mi fabrikamı yaptı hiç haberim yok hocam

Bulgaristandan aldım bulgaristanda yaşıyorum o yüzden ihrac ürünü diye mesaj alaabilirsiniz hocam,değişim hiç olmadı,geçenlerde ilk gunceleme yazılımı kurmuştum oylece sat ayarlanacak sanmıştım,kurulumununu servis mi fabrikamı yaptı hiç haberim yok hocam
Şimdi oldu ?
İhraç diye erişim verilmiyor.
@yokoono sende full yazılım var mı ?

@fikoloji bi ara vestel MB110 için v.2.35.36.0 yayınlamıştınız bende yüklü şuan bi sıkıntı yok gibi (master volume hariç ) forum içindede aradım bulamadım. bi sorun olduda ondanmı kaldırdınız?

@fikoloji bi ara vestel MB110 için v.2.35.36.0 yayınlamıştınız bende yüklü şuan bi sıkıntı yok gibi (master volume hariç ) forum içindede aradım bulamadım. bi sorun olduda ondanmı kaldırdınız?
Master volum derken :alala

Master volum derken :alala
her zamanki sorun kulaklık çıkışının sesini kısamama problemi. yazılımdan öncede vardı zaten...
abi forumdada araştırdım bulamadım kafaya koydum modlama yapıcaktım

her zamanki sorun kulaklık çıkışının sesini kısamama problemi. yazılımdan öncede vardı zaten...
abi forumdada araştırdım bulamadım kafaya koydum modlama yapıcaktım
Düzgün araştırmamışsın ,imzama bak,oradaki "herkes için" linklerime tıklasaydın görürdün mutlaka :ok

direk netflix gelmez, modlama ile açılabilir
Modlama nasıl yapılmaktadır? Bende de Regal TV var. (Michelangelo) (V2.24.1.0) (SVN:216798) ....... Netflix uygulaması için ne yapabilirim?

Modlama nasıl yapılmaktadır?
linkteki konulari inceleyin
Önce tv nizden profil almak icin link
netflixi acmak icin link
tollbox programinda sw profili acdiginizda ,config basligi altinda; menuitemsport ve smartmenü seceneklerinde ki netflix true yapmaniz gerekiyor.

linkteki konulari inceleyin
Önce tv nizden profil almak icin link
netflixi acmak icin link
tollbox programinda sw profili acdiginizda ,config basligi altinda; menuitemsport ve smartmenü seceneklerinde ki netflix true yapmaniz gerekiyor.
Şu an mevcut olan yazılım üzerinden mi yapılması gerekiyor yoksa güncel bir yazılım yüklendikten sonra mı gerekiyor?

güncel bir yazılım yüklendikten sonra mı gerekiyor?
Anakartinizin ne oldugunu biliyor musunuz?bilmiyorsaniz menü tusuna bastiktan sonra sirayla 4725 tuslayarak acilan servis menü görüntüsünüde paylasabilirsiniz. Mb120 kartlar icin netflix li güncelleme yazilimi mevcut..digerleri icin **teknik olarak destekliyorsa modlama yapmak yeterli.

Geri
Üst Alt