MB110 Yeni Yazılım

Anakartinizin ne oldugunu biliyor musunuz?bilmiyorsaniz menü tusuna bastiktan sonra sirayla 4725 tuslayarak acilan servis menü görüntüsünüde paylasabilirsiniz. Mb120 kartlar icin netflix li güncelleme yazilimi mevcut..digerleri icin **teknik olarak destekliyorsa modlama yapmak yeterli.

1585340724880.jpg

bende de mb110 var ve netflix normal yazilimda var,sizde niye yok?profil dosyalarinizi alip inceleyin, sorun cikarsa yardimci olurum.

bende de mb110 var ve netflix normal yazilimda var,sizde niye yok?profil dosyalarinizi alip inceleyin, sorun cikarsa yardimci olurum.
Ben profilleri aldım. Gerekli değişiklikleri yaptım yani false olanları true yaptım. Sonra USB bellek içine profile klasörü açıp içine yalnızca sw yi ekledim ve tekrardan USB operations yaptım. Sonuç olarak yaptığım şey bu başka bir şey yok.

Sonuc ne oldu yazmamissiniz,netflix gelmediyse önce fisini cekip yeniden baslatin eger yine olmadiysa factory reset yapip ilk kurulum yapmayi deneyin.

Sonuc ne oldu yazmamissiniz,netflix gelmediyse önce fisini cekip yeniden baslatin eger yine olmadiysa factory reset yapip ilk kurulum yapmayi deneyin.
Değerli kardeşim, cihazın fişini çekip takınca geldi. İlgin için çok teşekkür ediyorum. Allah'a emanet sağlıcakla kalın...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerli kardeşim, cihazın fişini çekip takınca geldi. İlgin için çok teşekkür ediyorum. Allah'a emanet sağlıcakla kalın...
Bir husus daha var şu anda... TV yayın sesi var ancak görüntü yok...

Bir husus daha var şu anda... TV yayın sesi var ancak görüntü yok...
Aç kapa oda düzeldi...???

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, hocam.
Sadece benim zaten netflix yoktu. Netflix kullanabilmek için yükleme yaptım. Ancak Netflix gelmedi.
Nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Üstad tekrar merhaba, arkadaşım da netflix için yazılım güncellemesi yapmak ister sizce resimdeki sanırım mb90 tv ye göre yazılım var mı? Başarılı olur mu? Saygılar

Titanyum dediğimiz, seg vb TV için olan güncelleme içinde "FB_TV" ifadesi bulunan dosya mı

Titanyum dediğimiz, seg vb TV için
!! Eger anakartiniz mb110 ise!!, servis menünüzden sizde hangi versiyonun yüklü oldugunu kontrol edip ,*jvc ve toshiba haricinde* listeden sizdeki yazilim versiyonuna uygun olan versiyonu secip güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt