hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Carbon_V2.35.27.0 bu sizin son güncelleme yaziliminiz. bu yazilimi indirin.hocam çok teşekkr ederim. bu söylediğiniz son yazılım mı benim tv için?
Carbon_V2.35.27.0 bu sizin son güncelleme yaziliminiz. bu yazilimi indirin.hocam çok teşekkr ederim. bu söylediğiniz son yazılım mı benim tv için?
çok teşekkür ederim indirip yapmaya çalışacağım sizide uğraştırdım kusura bakmayınCarbon_V2.35.27.0 bu sizin son güncelleme yaziliminiz. bu yazilimi indirin.
rica ederim..estagfurullah ne ugrastirmasi..çok teşekkür ederim indirip yapmaya çalışacağım sizide uğraştırdım kusura bakmayın
carbon olanlardan en son olani yükleyebilirsiniz. 2.35.27.0
Merhaba sağlıklı günler dilerim arkadaşlar. Fotoğraftaki bilgileri olan VESTEL TV'ime son güncel hangi yazılımı yükleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler. Kolay gelsin.
Güncel dosyaya tıkladım. Son güncel olan MB110 Carbon V.2.35.36.0 değil mi? Yoksa hocam benim telefona uyumlu değil o yüzden mi yazmadınız o yazılımı?carbon olanlardan en son olani yükleyebilirsiniz. 2.35.27.0
carbon olanlardan en son olani yükleyebilirsiniz. 2.35.27.0
Güncel klasör içindeki carbonu yükleyin diğerleri zaten markaya göre yazılımGüncel dosyaya tıkladım. Son güncel olan MB110 Carbon V.2.35.36.0 değil mi? Yoksa hocam benim telefona uyumlu değil o yüzden mi yazmadınız o yazılımı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güncelin içinde 5 dosya var hocam oraya girdim. Son güncel olan MB110 Carbon V.2.35.36.0 değil mi? Yoksa hocam benim telefona uyumlu değil o yüzden mi yazmadınız o yazılımı?
Güncel klasör içindeki carbonu yükleyin diğerleri zaten markaya göre yazılım
Carbon olrak bir tane var zaten ,onu yükleyeceksin
Hocam vaktinizi almak istemiyorum. Güncelin içinde 5 dosya var hocam oraya girdim. MB110 Carbon V.2.35.36.0 yazılımını mı yükleyeceğim hocam?
MB110 Carbon V.2.35.36.0 bunu mu yükleyeceğim çok anlamıyorum benCarbon olrak bir tane var zaten ,onu yükleyeceksin
Sevgili YSefa,senin de fotoda gördüğün gibi sadece 1 adet Carbon yazılımı var, içinde başka "Carbon" ismi geçen yazılım olsa haklısınMB110 Carbon V.2.35.36.0 bunu mu yükleyeceğim çok anlamıyorum ben
Yazılım link
Hocam vaktinizi almak istemiyorum. Güncelin içinde 5 dosya var hocam oraya girdim. MB110 Carbon V.2.35.36.0 yazılımını mı yükleyeceğim hocam?
teYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
peki MB110 Carbon V.2.35.36.0 yazılımını yükselttikten TV'nin sıkıntı çıkarma durumunda daha düşük bir yazılım yükleyebiliyor muyuz?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
sayın hocam cahilliğime verin attığım ilk fotoda carbon ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan hosbulduk nickli arkadaşta ilk fotodaki MB110 Carbon V.2.35.27.0 yazılımını yükle dedi. o yüzden kafam karıştı.Sevgili YSefa,senin de fotoda gördüğün gibi sadece 1 adet Carbon yazılımı var, içinde başka "Carbon" ismi geçen yazılım olsa haklısın