Barkod veya servis menü resmi ekler misin.Selamlar Herkese Vestel 49FB7500 TV için Yeni yazılım varmı MB110 Anakartım @fikoloji Ustacım Bugün internete girerken Windows 7 çıkan hatanın aynısı çıktı tarayıcı desteklemiyor gibi ne yapabiliriz
Barkod veya servis menü resmi ekler misin.Selamlar Herkese Vestel 49FB7500 TV için Yeni yazılım varmı MB110 Anakartım @fikoloji Ustacım Bugün internete girerken Windows 7 çıkan hatanın aynısı çıktı tarayıcı desteklemiyor gibi ne yapabiliriz
Maalesef yazdıklarınızın hepsi aynı kalıyor.Mb110 en son güncelleme yapılırsa televizyonda ne gibi değişikler olur mesela smart arayüz değişiyor mu yada youtebe kısa yüklenebiliyor mu
Peki guncelenmenin bana artısi nedir benim televizyonda herşey aktif çalişiyor sadece youtebe kids yüklenmek için ne yapmam lazımMaalesef yazdıklarınızın hepsi aynı kalıyor.
Disney Channel ' in smart desteği yok sadece android desteği var ilerleyen süreçte smart desteği olabilir mi belli değilMerhaba, Vestel kullanıyorum tv ye ilerleyen zamanda Disney Chanel ya da Amazon Prime uygulaması gelir mi
Bende sadece YouTube ve Netflix var
Bu yeni güncellemelerde uygulama falan gelmiyor mu? Bu yazılım güncellemelerde tv de ne gibi değişiklikler oluyor üstadlar?Benim tvde BeIN Connect uygulaması yok yukarıdaki uygulamalar ve birkaç önemsiz uygulama var. BeIN Connect uygulamasının gelme ihtimali var mı?
İlk sayfada güncel klasör içinde mevcut, yazılımi yükleyebilirsiniz fakat güncelleme ile uygulama eklenmezHerkese merhaba
benim tv toshiba mb110 V.2.35.8.0
bana uygun güncelleme var mı?
daha önce hiç güncelleme yapmadım
tv ye bein connect indirmek istiyorum
Teşekkürler...
İlk sayfada güncel klasör içinde mevcut, yazılımi yükleyebilirsiniz fakat güncelleme ile uygulama eklenmez
Vak şu an yazdiginin altında beğen var. Sosyal medya gibi ona basıyoruzbeyenme nasıl oluyor