MB110 Yeni Yazılım

Selamlar Herkese Vestel 49FB7500 TV için Yeni yazılım varmı MB110 Anakartım @fikoloji Ustacım Bugün internete girerken Windows 7 çıkan hatanın aynısı çıktı tarayıcı desteklemiyor gibi ne yapabiliriz
Barkod veya servis menü resmi ekler misin.

Barkod veya servis menü resmi ekler misin.
Tamamdır

WhatsApp-Image-2022-01-23-at-21.49.45.jpg
WhatsApp-Image-2022-01-23-at-21.49.50.jpg

Son düzenleme:
Mb110 V2.23.0.0 için dosya varmı

IMG_20220615_152801_1.jpg

Mb110 en son güncelleme yapılırsa televizyonda ne gibi değişikler olur mesela smart arayüz değişiyor mu yada youtebe kısa yüklenebiliyor mu

Mb110 en son güncelleme yapılırsa televizyonda ne gibi değişikler olur mesela smart arayüz değişiyor mu yada youtebe kısa yüklenebiliyor mu
Maalesef yazdıklarınızın hepsi aynı kalıyor.

Maalesef yazdıklarınızın hepsi aynı kalıyor.
Peki guncelenmenin bana artısi nedir benim televizyonda herşey aktif çalişiyor sadece youtebe kids yüklenmek için ne yapmam lazım

Merhaba, Vestel kullanıyorum tv ye ilerleyen zamanda Disney Chanel ya da Amazon Prime uygulaması gelir mi

Bende sadece YouTube ve Netflix var

Merhaba, Vestel kullanıyorum tv ye ilerleyen zamanda Disney Chanel ya da Amazon Prime uygulaması gelir mi

Bende sadece YouTube ve Netflix var
Disney Channel ' in smart desteği yok sadece android desteği var ilerleyen süreçte smart desteği olabilir mi belli değil

Benim tvde BeIN Connect uygulaması yok yukarıdaki uygulamalar ve birkaç önemsiz uygulama var. BeIN Connect uygulamasının gelme ihtimali var mı?

Benim tvde BeIN Connect uygulaması yok yukarıdaki uygulamalar ve birkaç önemsiz uygulama var. BeIN Connect uygulamasının gelme ihtimali var mı?
Bu yeni güncellemelerde uygulama falan gelmiyor mu? Bu yazılım güncellemelerde tv de ne gibi değişiklikler oluyor üstadlar?

Son düzenleme:
Herkese merhaba

benim tv toshiba mb110 V.2.35.8.0

bana uygun güncelleme var mı?

daha önce hiç güncelleme yapmadım

tv ye bein connect indirmek istiyorum

Teşekkürler...

Herkese merhaba

benim tv toshiba mb110 V.2.35.8.0

bana uygun güncelleme var mı?

daha önce hiç güncelleme yapmadım

tv ye bein connect indirmek istiyorum

Teşekkürler...
İlk sayfada güncel klasör içinde mevcut, yazılımi yükleyebilirsiniz fakat güncelleme ile uygulama eklenmez

İlk sayfada güncel klasör içinde mevcut, yazılımi yükleyebilirsiniz fakat güncelleme ile uygulama eklenmez

İlk dosyadakinin versiyon kodu farklı olunca tereddüt ettim. Peki bein connect gibi uygulamaları nasıl yükleyebilirim?

beyenme nasıl oluyor

Geri
Üst Alt