Tv nin ledleri de arızalı görüntü aşırı mavimb 110 core olanımı yüklüycez yükledikten sonra tv çökermi çökerse anakart alıcaz ayrı para vericez bu yazılım yeni yazılımmı
vestel tv de film izlenmiyor yazılımla izlenirmi
![]()
Tv nin ledleri de arızalı görüntü aşırı mavimb 110 core olanımı yüklüycez yükledikten sonra tv çökermi çökerse anakart alıcaz ayrı para vericez bu yazılım yeni yazılımmı
vestel tv de film izlenmiyor yazılımla izlenirmi
![]()
güncellemede seri no önemli değildirseri numarası farklı olabiliyormuş ona bakmamız gerekirmi
Doğrudur7776736 700536 tvnin seri nosu bu mb110 core carbon bu yazılımı yüklüycem değilmi
tesekkur ederiz yazılımı yuklesemmiDoğrudur
Biz "yükle elbet" diyemeyiz ,sorumluluk sana aittir ,tvde çok sıkıntı yoksa veya "abi ben bunu smart için yapacağım" dersen bence yükleme ,çünkü çok bir şey katmayacak tvyetesekkur ederiz yazılımı yuklesemmi

core yazılımlarında yükseltme veya düşürmede sıkıntı olmazaynı yazılımı yuklesek çökermi virus sıkıntı varda
Virüs nasıl girmiş acaba,ne virüsüymüş peki,ilk defa duydum tvye virüs girmesini,hatta nasıl tespit edildi virüs olduğu,açıklanırsa bende dikkatli olurum virüs konusunda.aynı yazılımı yuklesek çökermi virus sıkıntı varda
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb110-yeni-yazilim.3029/page-18#post-284106 ?Virüs nasıl girmiş acaba,ne virüsüymüş peki,ilk defa duydum tvye virüs girmesini,hatta nasıl tespit edildi virüs olduğu,açıklanırsa bende dikkatli olurum virüs konusunda.
Aynı kişiymiş ,lahavleeee