MB110 Yeni Yazılım

IMG_20200518_135758c7474e9036da535c.jpg

@fikoloji Güncel klasöründekini mi yükleyeyim ?

Toshiba Mb110 için yeni yazılım var mı? Dosyalar arasında en son V.2.35.36.0. sürümü var.

S.aleyküm daha önce buradan seg TV mb110 için 2.35.27 yükledim şimdi 2.35.36 yüklemek istiyorum acaba klasördeki 9 dosyadan hangisi yüklemem gerekiyor 2.35.36 nın önünde JVC ibaresi var o yüzden sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim

S.aleyküm daha önce buradan seg TV mb110 için 2.35.27 yükledim şimdi 2.35.36 yüklemek istiyorum acaba klasördeki 9 dosyadan hangisi yüklemem gerekiyor 2.35.36 nın önünde JVC ibaresi var o yüzden sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Titanyum olan yüklenebilir

WhatsApp-Image-2020-10-31-at-02.47.51.jpg

VESTEL TV'im var yangi yazılımı yükleyeceğim. Linkine nasıl ulaşırım lütfen yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazılım yükseltmek için hangi sürümü yüklemem gerek. Nasıl indirip yükleyeceğim

VESTEL TV'im var yangi yazılımı yükleyeceğim. Linkine nasıl ulaşırım lütfen yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazılım yükseltmek için hangi sürümü yüklemem gerek. Nasıl indirip yükleyeceğim
Carbon_V2.35.27.0 bu yazilimi indirip yükleyin. ilk mesaji begendiginiz zaman klasörü görürsünüz,yazilim güncel dosyasi icinde.nasil yükleyeceginiz yine ilk mesajda anlatiliyor,tiklayip okuyabilirsiniz.

Carbon_V2.35.27.0 bu yazilimi indirip yükleyin. ilk mesaji begendiginiz zaman klasörü görürsünüz,yazilim güncel dosyasi icinde.nasil yükleyeceginiz yine ilk mesajda anlatiliyor,tiklayip okuyabilirsiniz.
özür dilerim hocam, foruma yeni üyeyim ama çözemedim bulamadım anlamadım hocam

özür dilerim hocam, foruma yeni üyeyim ama çözemedim bulamadım anlamadım hocam
core güncelleme linki:
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için 'Beğen'i tıklamanız gerekir

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buraya tiklayin icindeki dosyalardan güncel dosyasinda indirmeniz gereken yazilim

yükleme anlatım;tıklayınız nasil yapmaniz gerektigini buraya tiklayarakögrenebilirsiniz.

core güncelleme linki:
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için 'Beğen'i tıklamanız gerekir

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buraya tiklayin icindeki dosyalardan güncel dosyasinda indirmeniz gereken yazilim

yükleme anlatım;tıklayınız nasil yapmaniz gerektigini buraya tiklayarakögrenebilirsiniz.
hocam çok teşekkr ederim. bu söylediğiniz son yazılım mı benim tv için?

Geri
Üst Alt