fenerbahçe üretimli tvNiye böyle bir anlam koymuşlar usta merak ettim vallahi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
fenerbahçe üretimli tvNiye böyle bir anlam koymuşlar usta merak ettim vallahi.
Vayyyy ilk kez bunu senden duyuyorum ama vestelin gene.fenerbahçe üretimli tv
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yes carbon olan ?
Doğrudur en son o vqrToshiba Mb110 için yeni yazılım var mı? Dosyalar arasında en son V.2.35.36.0. sürümü var.
teşekkürlerDoğrudur en son o vqr
Titanyum olan yüklenebilirS.aleyküm daha önce buradan seg TV mb110 için 2.35.27 yükledim şimdi 2.35.36 yüklemek istiyorum acaba klasördeki 9 dosyadan hangisi yüklemem gerekiyor 2.35.36 nın önünde JVC ibaresi var o yüzden sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Carbon_V2.35.27.0 bu yazilimi indirip yükleyin. ilk mesaji begendiginiz zaman klasörü görürsünüz,yazilim güncel dosyasi icinde.nasil yükleyeceginiz yine ilk mesajda anlatiliyor,tiklayip okuyabilirsiniz.VESTEL TV'im var yangi yazılımı yükleyeceğim. Linkine nasıl ulaşırım lütfen yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yazılım yükseltmek için hangi sürümü yüklemem gerek. Nasıl indirip yükleyeceğim
özür dilerim hocam, foruma yeni üyeyim ama çözemedim bulamadım anlamadım hocamCarbon_V2.35.27.0 bu yazilimi indirip yükleyin. ilk mesaji begendiginiz zaman klasörü görürsünüz,yazilim güncel dosyasi icinde.nasil yükleyeceginiz yine ilk mesajda anlatiliyor,tiklayip okuyabilirsiniz.
core güncelleme linki:özür dilerim hocam, foruma yeni üyeyim ama çözemedim bulamadım anlamadım hocam
hocam çok teşekkr ederim. bu söylediğiniz son yazılım mı benim tv için?core güncelleme linki:
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için 'Beğen'i tıklamanız gerekir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buraya tiklayin icindeki dosyalardan güncel dosyasinda indirmeniz gereken yazilim
yükleme anlatım;tıklayınız nasil yapmaniz gerektigini buraya tiklayarakögrenebilirsiniz.