meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Selamlar hocam tabi ki 58 v değil piller 11.2 v veriyor. çünkü içinde 3 adet 18600 3.7 v pil var. Güzel tarafı bu pillere ulaşmak değitirmek çok kolay ve ekonomik. Bu yüzden tercih ettim hatta bakıyorum bu işi yapanlar bile bu aletlerden alıyorlar bosch makita gibi markaların kendilerine has pilleri olduğu için dediğiniz gibi bataryaları çok pahalı ve pilleri değiştirmek imkansız.Bende einhell vardı piller gitti değiştireyim dedim söktüm içinden böyle garip bir pil bloğu çıktı.Çok güzel çakmışlar. Az daha uğraşsalar cidden "Vay be JCB hem de prosu çıkmış." dedirtecekler. Benim bile ilgimi çekti. Bosch uneomax plus vardı bende. 3 senenin sonunda iki adet pilin ikisi de pert oldu. Sadece içindeki pilleri değiştirmek 600-900 TL arasına mal olacak. Eğer bu cihaz bataryadan gerçekten 58v güç veriyorsa alır geçerim.
meebbe üstadım. Bu fiyata o görseldeki herşey dahil mi? Bir de pilleri ölçme imkanın var mı boştayken (Yükte ölçmek zaten mümkün olmaz.) 58v güç veriyor mu? Eğer bunlar olumlu ise, alırım, alınmasına da mani olmam ciddi anlamda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
58v sözde verdiği güç değeriymiş ama alakası yok pazarlama stratejisi.
bir güzel yönü batarya kabında 2 adet daha boş yuva var. Forumda arkadaşlar paralel bağlantı yapıp mha değerini yükseltip daha uzun çalışma süresi elde ediyorlardı.Seri bağlantı tavsiye etmiyorlar Volt gücü yükselir ama kart yanar dediler.Ben ayda yılda bir kullandığım için ellemedim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bence alın derim.inanın pişman olmazsınız.hayırlı günler.