Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ahhhaaaa demek ki tamamını izlemişsin ve sana seslendiğimi duymuşsunAdo eline sağlık hocam, cevabın için teşekkürler.
Akşam 8 den beri çekimler ve yüklemelerle uğraşıyorum arkadaşlar, Bu günlük benden bu kadar.
Yarın nasipse görüşmek üzere.
Rica ederim, imkan olsa sizin yeni gelen makinenin tanıtım videosunu birlikte çekerdikvallahi hocam büyük emek harcamışsınız sağolun .Şahsım adına da video çekmişsiniz ayrıca teşekkür ederim
Rica ederim, imkan olsa sizin yeni gelen makinenin tanıtım videosunu birlikte çekerdik
Ado hocam toshiba 50u5863dat konusunda fikrinize ve tecrübenize ihtiyacım var, gözünüzden kaçtı sanırım rica etsem bir bakar mısınız
https://tavsiyeforumu.com/konu/tosh...-led-tv-7-haziran-a101.1651/page-5#post-45565
Hemen bakıyorum azizim görmemişimdir kusura bakmayınzı
atlayın gelin hocam EdirnemizeRica ederim, imkan olsa sizin yeni gelen makinenin tanıtım videosunu birlikte çekerdik
atlayın gelin hocam Edirnemize
Nasipse 10 kasımda Ankara maceramızı atlatalım Önderimizin huzuruna çıkıp saygımızı sunalım, ruhuna fatiha okuyalım. İnşallah bir plan da o tarafa yaparız
Vestel kurutmalı makinam sağolsunlar Vestel in zor geçen değişim talebim sonunda kabul edildi.Şimdi yeni gelecek makinama biraz daha özen göstermemiz gerekiyor
Kullandığımız makina kapağı altında ve conta arasında beyaz kireç kalıntıları oluşmuştu.
Manyetik Kireç Önleyici Musluk Aparatları gerçekten işe yarıyormu?
Tam anlamı ile çalışma prensiplerini bilmiyorum?
İnternette 50 ile 80 tl arasında değişen fiyatları var.Serviste yakın bir fiyat teklif ederse direk onlardan alırım. Markası modeli farkediyor mu bilmiyorum?
Ado hocamın özellikle görüşlerini almak isterim. Bu aletler gerçekten işe yarıyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
meebbe, Ado
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
meebbe, Sota @Umut Barış