istanbul
Süper Üye
- 7 Kas 2019
- 1,075
Olmaz çünkü onda X ortada,sonda değil
söylemem ? olabilir de olmaya bilir de?
Son düzenleme:
Olmaz çünkü onda X ortada,sonda değil
söylemem ? olabilir de olmaya bilir de?
ahanda aynısı ? gerçi bütün heyecanı bitirdin ama olsun hocam. ☺
Bendekinin de orta harfleri W ve O ama bence kimse tahmin edemez bu markayıValla bendekinin baş harfi A ? son harfi X . Devrilme emniyeti varmı yokmu bakmadım bile?Ama kablosu ciddi ısınıyor ve fanı ses yapıyor.Babam almadı zaten bu ne dedi istemem böyle tankır tınkır şeyi dedi elimde kaldı??
Merhaba foruma hoş geldiniz. Bu antikarker lerin kanıtlanmış bir veri değeri var mı ? Merak ediyorum daHerkese merhabalar, biz miramak manyetik kireç önleyici imalatçısıyız. Ürünlerimizi 18 yıldır kendi bünyemizde üretmekte ve pazarlamaktayız. Aşağıda tamamen kendi montajımız olan referanslarımızın linki bulunmaktadır. Ürünlerimize 6 ay memnuniyet garantisi vermekteyiz. Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi için ister internet sitemizi ziyaret edip, isterseniz 0541 647 2625 nolu telefondan bize her zaman ulaşabilirsiniz. Türkiye'de tek olan içerisinde 20 mıknatıs bulunan 45cm boyunda MK37 GOLD Daire tipi ürünümüz yoğun kireçli bölgeler için daire, villa ve müstakil evlerde rahatlıkla kullanım için üretilmiştir. Makine tipi ürünlerden 20"inç sanayi tipi köy ilçe girişlerine kadar manyetik kireç önleyici cihazlar üretmekteyiz. Referanslarımız içinde belediyeler, büyük sanayi tesisleri ve oteller de bulunmaktadır. Son olarak belirtmek isteriz ki manyetik kireç önleyici cihazlar kireci yok etmemekte kirecin yapışmasını engelleyip vereceği zararları ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Miramak markasının diğer ürünlerden farkı mıknatısların suya temas etmemesi ve suyun basıncını düşürmemesidir. 2"inç ve üzeri ürünlerde Türkiyede tek olarak kollektörlü sanayi tipi manyetik kireç önleyiciler ile müşteri memnuniyeti sağlamaktayız.
Referanslar:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bı üste Adem helvacinin videosunu paylaştım. Yine ilk sayfada Adem helvacinin mesajı mevcutBugün samsung servisi kurulumu yaptı(bulaşık makinesi).fakat servis inatla 120 tl ya çeşmeye takılan kireç önleyici aparat satmaya çalıştı istemediğimi söylediğim halde sözde 5 yıl makinayı koruyormuş kireci önlemede çok faydalımış vs gibi bir sürü laf söyledi taktırmadım . Burdan ustalara sormak istiyorum gerçekten faydası varmı birde gerçek değeri 120 tl mı.yoksa fahiş fiyatamı satıyor servis.
Bugün samsung servisi kurulumu yaptı(bulaşık makinesi).fakat servis inatla 120 tl ya çeşmeye takılan kireç önleyici aparat satmaya çalıştı istemediğimi söylediğim halde sözde 5 yıl makinayı koruyormuş kireci önlemede çok faydalımış vs gibi bir sürü laf söyledi taktırmadım . Burdan ustalara sormak istiyorum gerçekten faydası varmı birde gerçek değeri 120 tl mı.yoksa fahiş fiyatamı satıyor servis.