Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erkeşe şimdiden iyi haftalar.
Artıkın Pazarın ertesi oldu.

e44d2957812ecf948e9ad970b4736319.jpg

c413374d8aebf1df4135df33978dd94e.jpg

Konulara başlamadan önce sorayım ,ben dün yoktum erkenden yattım ,nasıl oldun sevgili osmanke

İyi geceler olsun herkese. Osman abi bi sorun yoktur umarım???

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun abi. Karalık ve sessiz ortamdan gayrısı boş. İyi bilirim.

Çok geçmiş olsun abi. Karalık ve sessiz ortamdan gayrısı boş. İyi bilirim.
O dediğin migren olayı sanırım :alala

O dediğin migren olayı sanırım :alala
Cluster diye bi dert var. Migren değil ama migren gibi dert. Belli dönemde geliyor, birkaç gün sersem edip kaybolup gidiyor. Belli bir zamanda kümelendiği için küme baş ağrısı da deniyor. Baxan 3-5 ay, bazan 1-2 yıl ortalarda görülmüyor, sonra geliveriyor gene.

Cluster diye bi dert var. Migren değil ama migren gibi dert. Belli dönemde geliyor, birkaç gün sersem edip kaybolup gidiyor. Belli bir zamanda kümelendiği için küme baş ağrısı da deniyor. Baxan 3-5 ay, bazan 1-2 yıl ortalarda görülmüyor, sonra geliveriyor gene.
Bunu bilmiyordum inan.,öğrenmiş oldum,daha Dr gidip kan vereceğim ,ilkine iyi demişti Dr ,ama gitmedim(hanım da kızıyor tabii)

Bunu bilmiyordum inan.,öğrenmiş oldum,daha Dr gidip kan vereceğim ,ilkine iyi demişti Dr ,ama gitmedim(hanım da kızıyor tabii)
Şimdiden geçmişler olsun. Aksatmamak gerek elbette.

Bana müsade. Bu gün dublajlı bob ross açasım var. Mutlu dere, neşeli ağaç diye Mır mır mır ederken 15dk'da bitirir işimi :uyku1

Şimdiden geçmişler olsun. Aksatmamak gerek elbette.

Bana müsade. Bu gün dublajlı bob ross açasım var. Mutlu dere, neşeli ağaç diye Mır mır mır ederken 15dk'da bitirir işimi :uyku1
İyi geceler , :ok

Geri
Üst Alt