teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyi geceler sevgili osmankeHaydi hayırlı geceler ben kaçar
İyi geceler sevgili osmankeHaydi hayırlı geceler ben kaçar
İyi geceler abim tatlı rüyalar bol kazançlar dilerim kendine iyi bakİyi geceler sevgili osmanke
uydur bakalım daha neler uyduracaksınEski 10 senelik Vestel TV yede Bilgisayar
İyi geceler abim tatlı rüyalar bol kazançlar dilerim kendine iyi bak
Yo uydurmuyorum hep böyle şeylerle uğraşıyorumuydur bakalım daha neler uyduracaksın
Ya senin uykun mu kaçtı mübarek saat 01:40uydur bakalım daha neler uyduracaksın
etiketledinya abimYa senin uykun mu kaçtı mübarek saat 01:40
baksana dedim ,koca adamları sana cevap vermek için uğraşıyon baban yaşındalar belki sana birdaha cevap vermiyom uydurma sorunlar açma toşibaya laf ediyon ama 32 inc tv var oda toşiba senin amacın marka karalamak belli uyduruk sorular soruyon insanları açtığın konuya çağrıyon ayıptır varsa yaptığın işlem yaz herkrez faydalansın yoksa yazma boşuna hadi iyigeceler sanaBilgisayar takip android emülatör açmıştım dicektim cümle tamamlanmamış
Android tutkunuyum
İyi gecelerArkadaşlar neyse iyi geceler herkese
32 inçlik toshibeda sorun yoktu senelerce kullandım ama yeni aldığım Toshiba sorunlu çıktı bazen olabiyor teknoloji şans işibaksana dedim ,koca adamları sana cevap vermek için uğraşıyon baban yaşındalar belki sana birdaha cevap vermiyom uydurma sorunlar açma toşibaya laf ediyon ama 32 inc tv var oda toşiba senin amacın marka karalamak belli uyduruk sorular soruyon insanları açtığın konuya çağrıyon ayıptır varsa yaptığın işlem yaz herkrez faydalansın yoksa yazma boşuna hadi iyigeceler sana
Hımm, öyle demedin ama32 inçlik toshibeda sorun yoktu senelerce kullandım ama yeni aldığım Toshiba sorunlu çıktı bazen olabiyor teknoloji şans işi
Android 9 du 11 güncellemesi gelince sıkıntı olmuştuHımm, öyle demedin ama
Nasıl yani senelerce kullandın ,43 inç tv değil mi bu ,hani servise başvurduğunAndroid 9 du 11 güncellemesi gelince sıkıntı olmuştu
Sonradan tekrar 9 a çektim sorun gitti kullandım senelerce yani sonradan ekranınfa ufak bir kesik olmuştu benden kaynaklanan değiştirdim çalışıyordu yani TV halende çalışır
Vestel iyi bir marka teknoloji devi ama bazen böyle cihaz üretebilir insan üretimi sonuçta biz Allah gibi yapamayizki kusursuz illaki bir kusur çıkar ben zaten kabullendim