Evet 4 dakika geçmiş ,ne çabuk geçtiErkeşe şimdiden iyi haftalar.
Artıkın Pazarın ertesi oldu.
Erken gelip çıktı sanırım, baş ağrım var diyordu hatırlarsan,umarım iyidirİyi geceler olsun herkese. Osman abi bi yoktur umarım???
O dediğin migren olayı sanırımÇok geçmiş olsun abi. Karalık ve sessiz ortamdan gayrısı boş. İyi bilirim.
Cluster diye bi dert var. Migren değil ama migren gibi dert. Belli dönemde geliyor, birkaç gün sersem edip kaybolup gidiyor. Belli bir zamanda kümelendiği için küme baş ağrısı da deniyor. Baxan 3-5 ay, bazan 1-2 yıl ortalarda görülmüyor, sonra geliveriyor gene.O dediğin migren olayı sanırım
Bunu bilmiyordum inan.,öğrenmiş oldum,daha Dr gidip kan vereceğim ,ilkine iyi demişti Dr ,ama gitmedim(hanım da kızıyor tabii)Cluster diye bi dert var. Migren değil ama migren gibi dert. Belli dönemde geliyor, birkaç gün sersem edip kaybolup gidiyor. Belli bir zamanda kümelendiği için küme baş ağrısı da deniyor. Baxan 3-5 ay, bazan 1-2 yıl ortalarda görülmüyor, sonra geliveriyor gene.
Şimdiden geçmişler olsun. Aksatmamak gerek elbette.Bunu bilmiyordum inan.,öğrenmiş oldum,daha Dr gidip kan vereceğim ,ilkine iyi demişti Dr ,ama gitmedim(hanım da kızıyor tabii)
İyi geceler ,Şimdiden geçmişler olsun. Aksatmamak gerek elbette.
Bana müsade. Bu gün dublajlı bob ross açasım var. Mutlu dere, neşeli ağaç diye Mır mır mır ederken 15dk'da bitirir işimi