İyi geceler ,sen daha çıkmadın mı mübarekSağlıklı ve mutlu geceler dilerim herkese.
Konulara başlamadan önce sorayım ,ben dün yoktum erkenden yattım ,nasıl oldun sevgili osmanke
Teşekkür ederim çok şükür iyiyim dün,de fazla durmadım çünküüü karaköyde sipariş üzere alacaklarım vardı ve birazda kondansetör aldım bitane vantilatör,ün başlangıç hareketini sağlayan dan birde cami için hoparlör kabinli en uygun yerde fiat 1650tl ve hoparlörün içine koruyucu olarak konmuş 100v 3.3 mikrofarat lardan [şarjlı pil aldım 4 tane pil 500tl olmuş 20,30 tl,lik pil] 18650 ler arkadaş tanesi 200tl hocaya seyyar anfisi için 2 tane kolon aldım 10wat 450tl arızalı dış mekan hoparlör vardı onun içindeki kauçuk gitmiş onu değiştirdiler 245tl abi bu nasıl pahalı bir teknoloji bu hayat çok bayat para yetişecek gibi değil 1liraya aldığımız kondansatörler 10tl olmuş uçmuş herşey esnaf kan ağlıyor ama indirim yok selam ve segilerimle hayırlı gecelerİyi geceler olsun herkese. Osman abi bi sorun yoktur umarım???
Sana kazıkçılar denk gelmiştir, yoksa her şey ucuz, hoca bile dünya para harcamışTeşekkür ederim çok şükür iyiyim dün,de fazla durmadım çünküüü karaköyde sipariş üzere alacaklarım vardı ve birazda kondansetör aldım bitane vantilatör,ün başlangıç hareketini sağlayan dan birde cami için hoparlör kabinli en uygun yerde fiat 1650tl ve hoparlörün içine koruyucu olarak konmuş 100v 3.3 mikrofarat lardan [şarjlı pil aldım 4 tane pil 500tl olmuş 20,30 tl,lik pil] 18650 ler arkadaş tanesi 200tl hocaya seyyar anfisi için 2 tane kolon aldım 10wat 450tl arızalı dış mekan hoparlör vardı onun içindeki kauçuk gitmiş onu değiştirdiler 245tl abi bu nasıl pahalı bir teknoloji bu hayat çok bayat para yetişecek gibi değil 1liraya aldığımız kondansatörler 10tl olmuş uçmuş herşey esnaf kan ağlıyor ama indirim yok selam ve segilerimle hayırlı geceler
Mübarek beni görünce geri geldin galiba nasılsın iyimisinİyi geceler ,sen daha çıkmadın mı mübarek
Yok be o sadece 700tl harcadı gerisini ben harcadım şimdi burda ayıp olmasın diye yazmadıklarım varSana kazıkçılar denk gelmiştir, yoksa her şey ucuz, hoca bile dünya para harcamış
Teşekkür ederim ,iyiyiz çok şükür ailecek.Artık boyuna geziyorum ,geçen gün baktığım eşyalar vardı mutfak eşyaları, dün de hanımla gittik bir miktar para harcadık geldik ,bu gün de göz kontrolüne gittik 3 yıl geçti gözlükler için ,bu gün yenilerini aldık karı-koca, özele gittik,emekliden 500TL kesiyorlarmış 1000 Tl verdik geldikMübarek beni görünce geri geldin galiba nasılsın iyimisin
Amin inşallah 3 yılda bir veriyorlar gözlüğü ,bana değil de hanıma söylediler aynı şeyi ama "vermiyorum" demedi , vereyim istiyorsan dedi,hanım da numaram değişmedi ise almayayım dedi,beraber girdik muayeneye ,sonra almadığı gözlükle bir şeyler okuttu, hanım da okudu ki numası çok büyüktür,okuyunca yine "siz bilirsiniz,isterseniz yazayım dedi tekrar,ama bizimki almadı ama uzak gözlüğünü değiştirdiRabbim sağlık ve huzurdan ayırmasın inşallah yengeme selamlar ellerinden öperim geçenlerde dediğim,de 4,5 ay oldu bende gözlük alırım diye gittim dr muayene etti senin zaten gözlüğün var yakın,uzakta var,da çok kullanmıyorum yakın için gerek yok gözün çok iyi gözlük yazmıyorum dedi ben gene 2,cisi olursa birini çalışma odamda kullanırım diyordum ama maalesef vermedi önceki gün burda sevdiğim bir arkadaşım var o gitti zorla almış 5 puan fazla yazmış numarayı ama alırken birde tanıdık gözlükçü 800tl ye almış bide ssk,lı bu nasıl iş artık ne emekli ne çalışan ayrımı yok herkese aynı tarife raporludan bile dahi ilaç farkı alıyorlar kayınpederden biliyorum,ki birde engelli raporlu yani
Sen benim balkonu görsen hanım" çöp ev" diyor, belediyeye şikayet edecekmiş beniDemek ki sıpa sök tak yapar, lehim falan çalışır diye kenara attığım eski tüplü tv kartlarını atmamam iyi olmuş. Zibilyon çeşit devre elemanı...
Yarın bi gün bubaa kondansatör lazım derse, git yayıntı odasındaki kartlardan bak, beğendiğini sök derim.
Valla bazan dellenip atasım geliyor bişeyleri ama çok başıma geldi: ne zaman bi şeyi atsam, üç gün geçmiyor ki lazım oluyor. Ondan sonra kendime kızıyorum niye attım diye.Sen benim balkonu görsen hanım" çöp ev" diyor, belediyeye şikayet edecekmiş beni
Bu konuda hakkkını yemeyeyim ,bizimki kızar ama bir şeyi atacağım zaman da "at at ,sonra deli danalar gibi arar durursun" der.Ben de zor bulunanları söküp bana verdiği kavanozlara dolduruyorum ama dedim ya mini balkon full dolu ,dur bir de foto atayım birazdanValla bazan dellenip atasım geliyor bişeyleri ama çok başıma geldi: ne zaman bi şeyi atsam, üç gün geçmiyor ki lazım oluyor. Ondan sonra kendime kızıyorum niye attım diye.
Tabii çoğunu kışa girmeden elektronik çöplüğüne atarım yine, çok attım çünküBu konuda hakkkını yemeyeyim ,bizimki kızar ama bir şeyi atacağım zaman da "at at ,sonra deli danalar gibi arar durursun" der.Ben de zor bulunanları söküp bana verdiği kavanozlara dolduruyorum ama dedim ya mini balkon full dolu ,dur bir de foto atayım birazdan