tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 503
- 36
resmen dalga geçiyosun sohpet değil buYok beaa sadece biraz sohbet ediyorum
resmen dalga geçiyosun sohpet değil buYok beaa sadece biraz sohbet ediyorum
Zengin değilim fotoğrafçılık yapıyorum boş zamanlarında öğrenciyim burslar flan biriktirip topluyorum cihazlarıvalla sana imreniyom üşenmeden cevaplıyosun ben cevaplamam adam zengin belli versin 43lüğü hediye olarak
İyi geceler
Sağlıkla kalın, iyi geceler.
Dalga geçmiyorum birden fazla android tvm mi var deyince yazayım dedimresmen dalga geçiyosun sohpet değil bu
bu fotograftaki 32 inçlik toshiba android TV şimdi 43 inçlik android TV var
Odam uzay üstü gibi kabul ediyorum
Televizyon hastasıyım kabul ediyorum 4 üncü televizyonum için para biriktiyorum şuan
Tamam,da evde niye tv biriktiriyorsun madem bu sektörden kazanıyorsun aç bi tv satış yeri bi avm,de ordan kazan anlaşılan sende para çokBenim işim televizyon Osman abi paramı bu sektörden kazanıyorum
İyi fikir kanal açılabilir
resmen dalga geçiyosun sohpet değil bu
Zengin değilim fotoğrafçılık yapıyorum boş zamanlarında öğrenciyim burslar flan biriktirip topluyorum cihazları
duaet koca adamlar sana cevap veriyolar bundan sonra kimse cevaplamaz konularını Umut Barış tan başkaDalga geçmiyorum birden fazla android tvm mi var deyince yazayım dedim
Televizyonlar çok hoşuma gidiyor o yüzden ilk tvm hurdacıdan aldığım Vestel 32 ekran tüplü TV diTamam,da evde niye tv biriktiriyorsun madem bu sektörden kazanıyorsun aç bi tv satış yeri bi avm,de ordan kazan anlaşılan sende para çok
Çok özür dilerim ben böyle düşünmemiştimduaet koca adamlar sana cevap veriyolar bundan sonra kimse cevaplamaz konularını Umut Barış tan başka
Android değildir sanırımTelevizyonlar çok hoşuma gidiyor o yüzden ilk tvm hurdacıdan aldığım Vestel 32 ekran tüplü TV di
Çok özür dilerim ben böyle düşünmemiştim
Ben ona dönüştürücü alıp android yapmıştımAndroid değildir sanırım
trişka konu açıp sonra da ben böyle düşünmemiştim demekTelevizyonlar çok hoşuma gidiyor o yüzden ilk tvm hurdacıdan aldığım Vestel 32 ekran tüplü TV di
Çok özür dilerim ben böyle düşünmemiştim
atma recep din kardeşiyiz banada ver yöntemi bende yapayımTobacco abi senden tütün alacağım böyle deme olurmu bir arkadaş tütün sattığını söylemişti
Ben ona dönüştürücü alıp android yapmıştım
AA adımı nereden biliyorsuntrişka konu açıp sonra da ben böyle düşünmemiştim demek
atma recep din kardeşiyiz banada ver yöntemi bende yapayım
ben falcıyımBen bu forumu seviyorum buradan bir sürü yeni bilgi öğrendim
AA adımı nereden biliyorsun