teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet aynen yok, bir getirisi yok çünküYani herhangi bir sorunu olmayan, problemsiz çalışan bir tv'yi bırkalamanın anlamı pek yok.
Evet aynen yok, bir getirisi yok çünküYani herhangi bir sorunu olmayan, problemsiz çalışan bir tv'yi bırkalamanın anlamı pek yok.
Yukleyenler arkadaşlar var bende şanşsımı denemek istedimDemek ki yüklenmez
Çok teşekkür.Evet aynen yok, bir getirisi yok çünkü
Hımm, o zaman onlardan destek almalısın nerede ise o arkadaşlar, hatta burada da anlatmalısın "böyle böyle yükleyin" diyeYukleyenler arkadaşlar var bende şanşsımı denemek istedim
Dikkat edersen hepsinin de tv çökmüş (yanlış yazılım yüklemekten- elektrik dalgalanmasından v.s)Çok teşekkür.
WoW... Yazılım isteyenlerin sayısına bakınca: Televizyonun mu var, derdin var demek ki.
Olur bir sorarım onlara burdada anlatırım insanlar faydalansın ben haricen hdmı kablosu takıyorum film izlemek için içinde olsa daha iyi olur diyeHımm, o zaman onlardan destek almalısın nerede ise o arkadaşlar, hatta burada da anlatmalısın "böyle böyle yükleyin" diye
Brave yükle sende , süper tarayıcıYukleyenler arkadaşlar var bende şanşsımı denemek istedim
E mübarek neden sorup yüklemedin ve burada anlatma yapmadın mademOlur bir sorarım onlara burdada anlatırım insanlar faydalansın ben haricen hdmı kablosu takıyorum film izlemek için içinde olsa daha iyi olur diye
Bızıklama fazlaaaa.Yukleyenler arkadaşlar var bende şanşsımı denemek istedim
Seviyorum televizyona APK atmayı buyuzden android aldım TV yiBızıklama fazlaaaa.
Bilgisayar olsa en ama en kötü senaryoda hdd'i eline alırsın. Onu da sıpıtır atar yenisini takarsın.
Bu zıkkımda her nane karta akuple. Bozdun mu uğraş dur...
Allah başka dert vermesinSeviyorum televizyona APK atmayı buyuzden android aldım TV yi
Seni okuyan da evinde bir çok android tv var sanacakSeviyorum televizyona APK atmayı buyuzden android aldım TV yi
2 android tvm varSeni okuyan da evinde bir çok android tv var sanacak