Yalan değil...Millet kahve alıp mutlu olur ben televizyon
Teknisyen bu sendeki hastalık olmuş kusura bakma ne yapacan bu kadar tv,yi bir odada bunlardan ilham alarak yeni bir tv kanalı filan,mı açacanbu fotograftaki 32 inçlik toshiba android TV şimdi 43 inçlik android TV var
Odam uzay üstü gibi kabul ediyorum
Benim işim televizyon Osman abi paramı bu sektörden kazanıyorumTeknisyen bu sendeki hastalık olmuş kusura bakma ne yapacan bu kadar tv,yi bir odada bunlardan ilham alarak yeni bir tv kanalı filan,mı açacan
İyi fikir kanal açılabilirTeknisyen bu sendeki hastalık olmuş kusura bakma ne yapacan bu kadar tv,yi bir odada bunlardan ilham alarak yeni bir tv kanalı filan,mı açacan
Para var mutluluk var, ben 24 inç tv alamıyorum emekli maaşım ilebu fotograftaki 32 inçlik toshiba android TV şimdi 43 inçlik android TV var
Odam uzay üstü gibi kabul ediyorum
Televizyon hastasıyım kabul ediyorum 4 üncü televizyonum için para biriktiyorum şuan
Ucuzdu teraspy o yüzden aldimBu arada demek 32lik tv de toshiba , bir de kötülüyorsun markayı
Onu patlattım ben donup kasiyordu diğer eve götürdük kendime yenisini aldımBu arada demek 32lik tv de toshiba , bir de kötülüyorsun markayı
Yok beaa sadece biraz sohbet ediyorumaynen abim bizimle kafa buluyor da derim zaten de öylegibi
valla sana imreniyom üşenmeden cevaplıyosun ben cevaplamam adam zengin belli versin 43lüğü hediye olarakBu arada demek 32lik tv de toshiba , bir de kötülüyorsun markayı