Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl yani senelerce kullandın ,43 inç tv değil mi bu ,hani servise başvurduğun :alala
32 inçlik TV yi senelerce kullandım bu 43 inçlik TV 3 aylık daha yeni

Ekranında sorun olmasaydı 33 inçlik değiştirmezdim yani şimdiki değişime sebebimde ailemin TV si bozuldu onlara vericem

teraspy alo abi kesinlikle uyduruyo cevaplama başkaları cevaplasın

Ve ben de kaçar :)

Herkeşe iyi geceler. :bye
Birazdan şenlenir buralar. :sirit
Yerimizi alalım:cay

Herkeşe iyi geceler. :bye
Birazdan şenlenir buralar. :sirit
Yerimizi alalım:cay
İyi geceler sevgili rabitelli, yazacaklarım - cevaplamalarım bitti ama bu gün bizden başka kimse yok ,osmanke rahatsızdı zaten, teknisyen soracak soru bulamamıştır tobaccoysa yediği fırçadan sonra bir daha girmez sanırım :hihi,

Bu gün 65 yaş kartımı çıkarttım çok şükür ,acele etmedim çünkü 60 yaş kartında para vardı ama son Üçyol'a gidişle şimdi sadece 1.50 krş kaldı ,artık 60 yaş kartını kumanda açmak için kullanırım :) Yarın ölmez sağ kalırsam Buca'ya gideceğim 353 numara ile tabii bizimki izin verirse :kiskis Trenler de artık %50 indirimliymiş bana ,ohooo her yere giderim artık ,nasılsa %50 indirimli. Alttaki foto Denizli treni bileti, hanımla gitsek o 220 tl ben 110 tl vereceğim :)

Resim-152.png

Son düzenleme:
Bu gün 65 yaş kartımı çıkarttım çok şükür ,acele etmedim çünkü 60 yaş kartında para vardı ama son Üçyol'a gidişle şimdi sadece 1.50 krş kaldı ,artık 60 yaş kartını kumanda açmak için kullanırım :) Yarın ölmez sağ kalırsam Buca'ya gideceğim 353 numara ile tabii bizimki izin verirse :kiskis Trenler de artık %50 indirimliymiş bana ,ohooo her yere giderim artık ,nasılsa %50 indirimli. Alttaki foto Denizli treni bileti, hanımla gitsek o 220 tl ben 110 tl vereceğim :)

Resim-152.png
Hayırlı olsun.

Selamunaleyküm ben geldim
5be554c61518a4f7346ebd1ff5920add--pictures-humorfdd36c28b7a55ac7.jpg

Geri
Üst Alt