Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullanmıyor yatıyor araç yatırım olarak yatsın diyorsun :kiskis
O kadarını bilmiyoruz. Sayın Emmi bakımını yapar, yattığı yerde aküyü bağlı tutmaz, yağına tuzuna bakar. (Suyuna mıydı?) :haha Bakma anlamam dediğine, bizi cebinden çıkarır kendisi. Bizzat gördüm de söylüyorum. (Şuraya bir de nazar boncuğu. :haha🧿)

Biz inan tüm çin malı iğneleri attık,Çankaya'ya gidip bir sürü numaraya göre singer almıştım ,şimdi süper ,ne ses var ne de zınk diye kırılıyor :ok
Sizdeki makinayı konuşmamıştık diye hatırlıyorum. Onun markası neydi?

Emmi araba evde yatıyor kullanmıyorsun da satmıyorsun da bu açmaz nasıl çözülecek :haha1
Kullanmıyorum evet ,yani garajımız olsa "garaj arabası" derim de ,şimdilerde "park arabası" diyorum :)
Bu arada müteahhit birisi bana "ver arabayı ödemeden sayalım,sana 1+1 daire vereyim" dedi (Çiğli'ye gitmiştim ya belediyeye, o zaman arkadaş tanıdığına söyledi satılık toyota diye) ,arabayı vereceğim,ön ödeme olacak,gerisini yavaş yavaş ödeyeceğim ,öyle teklif de aldım yani :)

Kullanmıyorum evet ,yani garajımız olsa "garaj arabası" derim de ,şimdilerde "park arabası" diyorum :)
Bu arada müteahhit birisi bana "ver arabayı ödemeden sayalım,sana 1+1 daire vereyim" dedi (Çiğli'ye gitmiştim ya belediyeye, o zaman arkadaş tanıdığına söyledi satılık toyota diye) ,arabayı vereceğim,ön ödeme olacak,gerisini yavaş yavaş ödeyeceğim ,öyle teklif de aldım yani :)
Şu araziye 500 teklif eden değil değil mi? :rant1

Ara ara bakımını yap her sene vergisini öde muayenesini yaptır aracı kullanma çekilecek iş değil Emmi.

Konuştuk ya azıcık , singer ev makinası burada da anlatmıştım sanki :)
Tamam şimdi hatırladım. Çok kısa geçmiştik. Bizim makinanın modelini araştırdım bu arada genelde 1222 geçiyor. Sanırım dayım o zaman ara model buldu onu. 8 fonksiyon pikolu. Bulamıyorum birebir aynısını.

Ara ara bakımını yap her sene vergisini öde muayenesini yaptır aracı kullanma çekilecek iş değil Emmi.
Gecede gündüzde acil araç ihtiyacı olunca anlaşılıyor TC Yıldırım . Ayrıca yaşından dolayı masrafları ciddi düşük arabanın.

Baya oldu yıldırım birisi bana "abicim bu km orijinal mi "demişti iyi mi :haha1 , bu arada gerçek 2.ci sahibiyim :), adama "neden sordun" dedim ,"99 model araba 167binde olamaz" dedi iyi mi , o zaman 166.küsür km idi :hihi

İnan aynısını komşum dün dedi bana,
Dün kaza sonrası konuşuyorduk konu o zaman açılmıştı,ama genelde "satma alattin bey" diyenler çoğunluktaydı.İki kişiye ağzımdan çıktığı fiyata (ki dönmem asla) "tamam alıyorum" derlerse veririm.İkisine de 320 vermiştim.

Dün kaza sonrası konuşuyorduk konu o zaman açılmıştı,ama genelde "satma alattin bey" diyenler çoğunluktaydı.İki kişiye ağzımdan çıktığı fiyata (ki dönmem asla) "tamam alıyorum" derlerse veririm.İkisine de 320 vermiştim.
Faiz'e versen hergün 3-5 gelir Emmi kullanıyorsan araç olması iyi ama araç bakıcısı olmak içinde araç sahibi olunmaz.

Geri
Üst Alt