Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,505
29 derece dış ortam sıcaklığı bize yayla gibi gelir.Adanayı görünce burası iyimiş diyorum
29 derece dış ortam sıcaklığı bize yayla gibi gelir.Adanayı görünce burası iyimiş diyorum
10dk sonra su olurSağdaki dikiz aynasına buz sar. En azından psikolojik olarak rahatlatır.
Vantilatör kapalı durulmuyor Başkan yine sıcak29 derece dış ortam sıcaklığı bize yayla gibi gelir.
Tamda onu söyleyecektim. Sensörü biraz serinletir ama, su kaçarsa daha sıkıntılı. Sakın.10dk sonra su olur
Sıcaklardan dolayı kaç zamandır arabayı yıkamayı gözüm kesmiyordu.Tamda onu söyleyecektim. Sensörü biraz serinletir ama, su kaçarsa daha sıkıntılı. Sakın.
Bize rahat yok derken, koşuşturmalar mı?Sıcaklardan dolayı kaç zamandır arabayı yıkamayı gözüm kesmiyordu.
Bugün tam otomatik yıkama yaptırdım.
Eylülün 15. kadar bize rahat yok.
15 eylül sonrası sıcak kabusu bitiyor havalar serinliyorBize rahat yok derken, koşuşturmalar mı?
Basrası diyorlar, başka birşey diyorlar, bu aralar bir de polen yoğunluğu, toz taşınımı var. Biter inşallah.15 eylül sonrası sıcak kabusu bitiyor havalar serinliyor
Kış gelince sıcaklık kontrolü bizde oluyor BaşkanEylül 15 gibi sıcak kırılır nem düşmeye başlar.
Klima kullanım ihtiyacımız azalır.
Kış gelsede rahatlasak.
Yaz-kış bana dokunan fırın gibisin diyorKış gelince sıcaklık kontrolü bizde oluyor Başkan