T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hazır klasörde vardır otomatik paylaşıyor EmmiMübarek bunları googlede bulmak için ne efor harcıyorsundur kimbilir
Hazır klasörde vardır otomatik paylaşıyor EmmiMübarek bunları googlede bulmak için ne efor harcıyorsundur kimbilir
Hazır klasörde vardır otomatik paylaşıyor Emmi
Hazır klasörde vardır otomatik paylaşıyor Emmi
Bak yıldırım nasıl biliyor ama
Bunun görseli yok muyduBak yıldırım nasıl biliyor ama
Ne oluyor ki oMübarek şimdi account hesaplar paylaşsam hemen sopalamaya başlarsın değilmi
benim foruma bak orda görürsün diğer hesaplar bölümüNe oluyor ki o
Günahmıdır sevapmıdır öte tarafta bunlar için sorgu yersenbenim foruma bak orda görürsün diğer hesaplar bölümü
İyi geceler Allah rahatlık versin herkese birazdan bende kaçar..Ben uykuyu tekrar getirdim sanırım. Kaçmadan ben gideyim. Yüksek müsaadelerinizle...
Yarın müsaitsen rahatsız edebilir miyim Sayın Emmi?
iyi geceler slowfood az sonra bende kaçarımBen uykuyu tekrar getirdim sanırım. Kaçmadan ben gideyim. Yüksek müsaadelerinizle...
Yarın müsaitsen rahatsız edebilir miyim Sayın Emmi?
İnsan doğrulaması ha bire hata veriyor ,boyuna bisiklet tıklattı durdu ,bence admin olarak sorunu çözmen lazım,ben giremedim senin forumabenim foruma bak orda görürsün diğer hesaplar bölümü
Günahmıdır sevapmıdır öte tarafta bunlar için sorgu yersen
bazen bendede olyor şimdi karakus yok hallettim demişti ama yine hata veriyor genelde 2 cihazdan girince oluyorİnsan doğrulaması ha bire hata veriyor ,boyuna bisiklet tıklattı durdu ,bence admin olarak sorunu çözmen lazım,ben giremedim senin foruma