slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Gerçekten neyse mi? Ben rahatsızlık vermeyeyim diye önce sorayım dedim, tam tersi etki oldu. Özür dilerim.Fark etmez ,gelmek veya aramak.neyse
Gerçekten neyse mi? Ben rahatsızlık vermeyeyim diye önce sorayım dedim, tam tersi etki oldu. Özür dilerim.Fark etmez ,gelmek veya aramak.neyse
Kabul ettim bir daha olmasın kırmayayım kemiklerini,ulaşamıyorsan mutlaka sms at wp değilGerçekten neyse mi? Ben rahatsızlık vermeyeyim diye önce sorayım dedim, tam tersi etki oldu. Özür dilerim.
Neyse olanlar olmuş selamunaleyküm dostlar
İlhan İrem - Olanlar Olmuş
Bakıyorum da doğrulamayı kaldırmaya çalışmışınız ama kalkmamış ,gelip kaldrayım bariNeyse olanlar olmuş selamunaleyküm dostlar
Admin olarak işi düzeltmişsin ,biraz önce denedim ,doğrulama olmadığı halde giriş olduNeyse olanlar olmuş selamunaleyküm dostlar
yok hiç uğraşmadım bile ama doğrulamada şu oldu direk giriş yap dedim olduBakıyorum da doğrulamayı kaldırmaya çalışmışınız ama kalkmamış ,gelip kaldrayım bari
Aslında hata veriyor ,foto çekmiştim sildim ,ama giriş oluyor ,bu arada vpn yi indirdim,bir ara denerim bakalımyok hiç uğraşmadım bile ama doğrulamada şu oldu direk giriş yap dedim oldu
Yani forumun admini de böyle diyorsabenim bu pc,den zaten direk giriş oluyor ama aşağıdaki masaüstü pc,de onu yapıyordu bugün denedim dediğim gibi sorun olmadı
Bence en güzeli slider captcha. Ya da cloudflare captcha' sı. Çerezlerden kontrolünü yapıp geçiyor. Entegre edilemiyor mu?benim bu pc,den zaten direk giriş oluyor ama aşağıdaki masaüstü pc,de onu yapıyordu bugün denedim dediğim gibi sorun olmadı
Çok fazla forumlarla ilgilenince maalesef böyle oluyorYani forumun admini de böyle diyorsa
onu karakus bilir ben anlamamBence en güzeli slider captcha. Ya da cloudflare captcha' sı. Çerezlerden kontrolünü yapıp geçiyor. Entegre edilemiyor mu?