Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fark etmez ,gelmek veya aramak.neyse :)
Gerçekten neyse mi? Ben rahatsızlık vermeyeyim diye önce sorayım dedim, tam tersi etki oldu. Özür dilerim. 😞

Neyse olanlar olmuş selamunaleyküm dostlar :bye :ok

İlhan İrem - Olanlar Olmuş​

Gerçekten neyse mi? Ben rahatsızlık vermeyeyim diye önce sorayım dedim, tam tersi etki oldu. Özür dilerim. 😞
Kabul ettim :ok bir daha olmasın kırmayayım kemiklerini,ulaşamıyorsan mutlaka sms at wp değil :)

Neyse olanlar olmuş selamunaleyküm dostlar :bye :ok

İlhan İrem - Olanlar Olmuş​

Bakıyorum da doğrulamayı kaldırmaya çalışmışınız ama kalkmamış :) ,gelip kaldrayım bari :hihi

benim bu pc,den zaten direk giriş oluyor ama aşağıdaki masaüstü pc,de onu yapıyordu bugün denedim dediğim gibi sorun olmadı :bilmiyom :haha1:ok

yok hiç uğraşmadım bile ama doğrulamada şu oldu direk giriş yap dedim oldu :haha1
Aslında hata veriyor ,foto çekmiştim sildim :) ,ama giriş oluyor ,bu arada vpn yi indirdim,bir ara denerim bakalım :)

benim bu pc,den zaten direk giriş oluyor ama aşağıdaki masaüstü pc,de onu yapıyordu bugün denedim dediğim gibi sorun olmadı :bilmiyom :haha1:ok
Yani forumun admini de böyle diyorsa :haha1

Bence en güzeli slider captcha. Ya da cloudflare captcha' sı. Çerezlerden kontrolünü yapıp geçiyor. Entegre edilemiyor mu?

Araba paket olmuş. Kayıtsız diye ilanı var. 😱 Alan hurdaya mı ayıracak sanki. 😡

Linkini özellikle paylaşmıyorum. Bir de buradan backlink kazandırmayalım.

pert.jpg

(Resmi özellikle düzenledim.)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt