slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
O kadarını bilmiyoruz. Sayın Emmi bakımını yapar, yattığı yerde aküyü bağlı tutmaz, yağına tuzuna bakar. (Suyuna mıydı?)Kullanmıyor yatıyor araç yatırım olarak yatsın diyorsun![]()
![haha :haha :haha](/styles/tf/smile/haha.gif)
![haha :haha :haha](/styles/tf/smile/haha.gif)
![Nazar muska :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
O kadarını bilmiyoruz. Sayın Emmi bakımını yapar, yattığı yerde aküyü bağlı tutmaz, yağına tuzuna bakar. (Suyuna mıydı?)Kullanmıyor yatıyor araç yatırım olarak yatsın diyorsun![]()
Sizdeki makinayı konuşmamıştık diye hatırlıyorum. Onun markası neydi?Biz inan tüm çin malı iğneleri attık,Çankaya'ya gidip bir sürü numaraya göre singer almıştım ,şimdi süper ,ne ses var ne de zınk diye kırılıyor![]()
Kullanmıyorum evet ,yani garajımız olsa "garaj arabası" derim de ,şimdilerde "park arabası" diyorumEmmi araba evde yatıyor kullanmıyorsun da satmıyorsun da bu açmaz nasıl çözülecek![]()
Konuştuk ya azıcık , singer ev makinası burada da anlatmıştım sankiSizdeki makinayı konuşmamıştık diye hatırlıyorum. Onun markası neydi?
Şu araziye 500 teklif eden değil değil mi?Kullanmıyorum evet ,yani garajımız olsa "garaj arabası" derim de ,şimdilerde "park arabası" diyorum
Bu arada müteahhit birisi bana "ver arabayı ödemeden sayalım,sana 1+1 daire vereyim" dedi (Çiğli'ye gitmiştim ya belediyeye, o zaman arkadaş tanıdığına söyledi satılık toyota diye) ,arabayı vereceğim,ön ödeme olacak,gerisini yavaş yavaş ödeyeceğim ,öyle teklif de aldım yani![]()
Ara ara bakımını yap her sene vergisini öde muayenesini yaptır aracı kullanma çekilecek iş değil Emmi.Kullanmıyorum evet ,yani garajımız olsa "garaj arabası" derim de ,şimdilerde "park arabası" diyorum
Bu arada müteahhit birisi bana "ver arabayı ödemeden sayalım,sana 1+1 daire vereyim" dedi (Çiğli'ye gitmiştim ya belediyeye, o zaman arkadaş tanıdığına söyledi satılık toyota diye) ,arabayı vereceğim,ön ödeme olacak,gerisini yavaş yavaş ödeyeceğim ,öyle teklif de aldım yani![]()
Tamam şimdi hatırladım. Çok kısa geçmiştik. Bizim makinanın modelini araştırdım bu arada genelde 1222 geçiyor. Sanırım dayım o zaman ara model buldu onu. 8 fonksiyon pikolu. Bulamıyorum birebir aynısını.Konuştuk ya azıcık , singer ev makinası burada da anlatmıştım sanki![]()
Değil değil, arkadaşın tanıdığı inşaatçı,yeni başlayacakmış daha, başlamamışŞu araziye 500 teklif eden değil değil mi?![]()
Gecede gündüzde acil araç ihtiyacı olunca anlaşılıyor TC Yıldırım . Ayrıca yaşından dolayı masrafları ciddi düşük arabanın.Ara ara bakımını yap her sene vergisini öde muayenesini yaptır aracı kullanma çekilecek iş değil Emmi.
Baya oldu yıldırım birisi bana "abicim bu km orijinal mi "demişti iyi miAra ara bakımını yap her sene vergisini öde muayenesini yaptır aracı kullanma çekilecek iş değil Emmi.
Allah acil durumda bırakmaksın kimseyi köyde vs değil köy yeri olsa anlarım konu komşu bir şekilde araç temin ediliyor.Gecede gündüzde acil araç ihtiyacı olunca anlaşılıyor TC Yıldırım . Ayrıca yaşından dolayı masrafları ciddi düşük arabanın.
İnan aynısını komşum dün dedi bana,Allah acil durumda bırakmaksın kimseyi köyde vs değil köy yeri olsa anlarım konu komşu bir şekilde araç temin ediliyor.
Dün kaza sonrası konuşuyorduk konu o zaman açılmıştı,ama genelde "satma alattin bey" diyenler çoğunluktaydı.İki kişiye ağzımdan çıktığı fiyata (ki dönmem asla) "tamam alıyorum" derlerse veririm.İkisine de 320 vermiştim.İnan aynısını komşum dün dedi bana,
Faiz'e versen hergün 3-5 gelir Emmi kullanıyorsan araç olması iyi ama araç bakıcısı olmak içinde araç sahibi olunmaz.Dün kaza sonrası konuşuyorduk konu o zaman açılmıştı,ama genelde "satma alattin bey" diyenler çoğunluktaydı.İki kişiye ağzımdan çıktığı fiyata (ki dönmem asla) "tamam alıyorum" derlerse veririm.İkisine de 320 vermiştim.