slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bu arada Sayın
I
independent' ı göremedik ne zamandır. Acaba Ekonomik fayda sağlayacak bir tüyo mu var kendisinde?
Yooo, çıkma dediği orijinal parça, fabrika çıkışı yani . Senin aldığın oem,orijinal değil,büyük fark var arada.Bunlar kaza yapmış aracı alıyorlar ,kullanılacak sağlam malzemeyi söküyorlar ,orjinal olarak ya satıyorlar ya takıyorlarBenim tanıdık usta var ama evet malzemeyi Almanya'dan alıyorum söyle söyleyeyim, Türk bir malzemeci var epey büyük bir işletme. Oksijen sensörüne 96 euro dedi aynı markayı 16 euroya sipariş ettim. Neden pahalısınız diye sorduğumda biz tamirciler servis yapıyoruz ve o parçalar çıkma vs diye saçmaladı
Çekici gelmedi mi Emmi daha
Bu arabaya bir alıcı geldi,aracın başında duruyordum (boş bırakmaya gelmez çünkü) ,adam beni kaza yapan sandı yanıma gelip "abi geçmiş olsun,can kaybı yoktur inşallah" dedi,yok abim dedim,ne can kaybı ne yaralı.Bu sefer "satıyormusun arabayı" dedi , satmıyorum sigortam yaptıracak dedim ,geçmiş olsun deyip gitti.Yani alacaklar, sağlam malzemeyi sökecekler ve orijinal olarak satacaklar
İğne vuruyor ve ses aldatıyor olabilir.Motor olmadan elle çevir bak bakalım ,belli olur o zaman.Kusura bakmazsanız araya bir soru gireceğim. Sayın Emmi. Bizim Pfaff 1202 (Pikolu) makinada dikiş dikerken (Sentetik kumaş tül perde kenarı, kalın değil tek kat.) kafa bölgesinden (Hatta sanki masıra bölümünden) lak lak diye ses gelmeye başladı. Var mıdır bir fikriniz?
Sayın Emmi. Malzemeyi sökmeden "Tramersiz" satabilirler. Eğer tramere kaydolmazsa ne aletler çıktı şimdi yok şase çektirme, yok robotize kaporta birleştirme. Cılkı çıktı.
Bu arabaya bir alıcı geldi,aracın başında duruyordum (boş bırakmaya gelmez çünkü) ,adam beni kaza yapan sandı yanıma gelip "abi geçmiş olsun,can kaybı yoktur inşallah" dedi,yok abim dedim,ne can kaybı ne yaralı.Bu sefer "satıyormusun arabayı" dedi , satmıyorum sigortam yaptıracak dedim ,geçmiş olsun deyip gitti.Yani alacaklar, sağlam malzemeyi sökecekler ve orijinal olarak satacaklar
Geldi geldi ,o gece 23 te geldiler,dün de firmadan geldiler hasarı yaptırmak için,ağaç da dikeceğiz dediler ama yönetici ismail " biz dikeriz" dedi.Çekici gelmedi mi Emmi daha
Manuel kolla çevirdiğimde hiçbir ses yok. Kumaşın yapısından iğne mi o sesi yapıyor dersiniz?İğne vuruyor ve ses aldatıyor olabilir.Motor olmadan elle çevir bak bakalım ,belli olur o zaman.
Yok firma yaptıracakmış arabayıSayın Emmi. Malzemeyi sökmeden "Tramersiz" satabilirler. Eğer tramere kaydolmazsa ne aletler çıktı şimdi yok şase çektirme, yok robotize kaporta birleştirme. Cılkı çıktı.
Gerçi bütün geçmişini kitap gibi yazdığım araba ilanına adam arayıp "Kazasız, boyasızdı değil mi" diyen adama da müstehak mı bilmem.
Neyse sustum. :(
Hımm, o zaman kumaş yokken de denemişindir mutlakaManuel kolla çevirdiğimde hiçbir ses yok. Kumaşın yapısından iğne mi o sesi yapıyor dersiniz?
Bu arada 15 sn önce sarı sitede gördüm. 1999 model Land Rover' a 3.600.000 TL fiyat yazmışlar. Range Rover' ın Chelsea Traktörü olarak görüldüğü, adamların tarlaya traktör diye sürdüğü arabaya bu parayı da veren çıkar ona yanıyorum.Yok firma yaptıracakmış arabayı
Evet denedim. Hatta kafayı açıp dişlilerde bir yapı değişikliği sürtme v.b. baktım. O yönden de sorun yok. İğne kafasını uzun zamandır yağlamıyorum. Ondan kaynaklanır mı?Hımm, o zaman kumaş yokken de denemişindir mutlaka
Ben de satacaktım, müşterisi de çıktı ama sonradan vazgeçtimBu arada 15 sn önce sarı sitede gördüm. 1999 model Land Rover' a 3.600.000 TL fiyat yazmışlar. Range Rover' ın Chelsea Traktörü olarak görüldüğü, adamların tarlaya traktör diye sürdüğü arabaya bu parayı da veren çıkar ona yanıyorum.