T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Her zamanki işler iş olsun da yoğunluk olsunSende hoşgeldin Sayın TC Yıldırım . Bugün yoğundun galiba.
Her zamanki işler iş olsun da yoğunluk olsunSende hoşgeldin Sayın TC Yıldırım . Bugün yoğundun galiba.
Aynen öyle. Allah bereketli etsin.Her zamanki işler iş olsun da yoğunluk olsun
Allah korumuş. Gerçekten kalabalığın olmaması v.b. tamamen Allahtan. Konuşulacak çok şey var ama susuyorum.Dün akşam üzerine doğru balkonda derlemeler yapıyordum ,birden bir gürültü koptu ,yolda giden araç birden durunca hanıma "kaza oldu ,felaket" dedim.Çünkü çok büyük metal sesi gelmişti.Diğer pencereye koştum baktım Belçika plakalı araç bizim sokak başında öylece duruyor ama herkes yan duvara koşuyor.Beni kan tutar, daha önce de anlatmıştım uzun zaman önce anılarımda,üst komşu gidip baktı ve bana seslendi "alattin abi ,gel" dedi.,indim aşağıya baktım ki ne göreyim ,bir araba bizim apartmanın bahçesinde çam ağacının üzerine çıkmış ,ağaç kırılmış ve arabayı da tutmuş(frenletmiş) Üç kişi var, 2 erkek bir kız ,işten çıkmışlar eve gidiyorlarmış,Belçikalı sola dönmek için sinyal vermişmiş (ben görmedim sinyali,yukardan baktığımda) çocuklardan sürücü görmemiş ona ve solda çocuklara çarpmamak için sola kırmış ve kaldırıma vurup araç zıplamış ve çam ağacına vurup durmuş.Öyle anlattılar ama ben inanamadım açıkçası ,ama çok şükür çam ağacı arabayı frenlemiş.Normalde orada bizim üst kat komşumuz ve oğlu sigara içerler orada, o gün 5-10 dakika önce yemek yemek için eve çıkmışlar ,yoksa Allah korusun çok kötü şeyler duyardık,ayrıca aracın bahçeye girdiği yede mutlaka araba park ederdi ,ve o kaldırım bayağı da kalabalık olurdu,Allahtan ne park eden araba ne de işten eve gidenler varmış.Ben ve yöneticimiz ismail tabii gençlerin yanından ayrılmadık 00:00 a kadar ,çünkü çekici o saatte geldi.Araba pert gibi görünüyor ama yapılabilir ,inanın çocuklarıda bir çizik dahi yok,veya ben göremedim.Kemer kurtarmış bence.
İyi gecelerKusuruma bakmazsanız uyku bastırdı.Yavaş yavaş müsaade istesem.
Herkese sağlıklı, sıhhatli geceler, huzurlu uykular dilerim.
Dün cuma vardı ,bu gün baş ağrısı ,demek senin reklamlar bitti ,şaka tabii ,iyi gecelerBende erken kaçıyorum bu gece üzerinize afiyet baş ağrısı başladı ve gözlerim ağrıyor güzel bir cumartesi sabahına uyanmanız dileklerimle hayırlı geceler herkese
İyi geceler bende çıkacağım birazdan ,şu derleme bitsinHerkese iyi geceler 3'e10 kala ben kaçar
Ve bitti ,bakalım çalışacak mı , veeeeee tumba yatağaİyi geceler bende çıkacağım birazdan ,şu derleme bitsin
Eee sen seyretmessen tavsiye TV,yi reklam olmaz tabii ozaman atta olurDün cuma vardı ,bu gün baş ağrısı ,demek senin reklamlar bitti ,şaka tabii ,iyi geceler
Daha köprü başında bekliyor musun yoksa indi mi köprü ,haber vermeyince merak ettimSelam millet, köprünün inmesini beklerken hal hatır sorayım dedim