osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,141
- 60
Hoşbuldum inşallah keyifler yerindedirHoşgeldiniz beya. Sizler nasılsınız?
Hoşbuldum inşallah keyifler yerindedirHoşgeldiniz beya. Sizler nasılsınız?
Benim değil maalesef.Hoşbuldum inşallah keyifler yerindedir
geçmiş olsun dostum hayırdırBenim değil maalesef.
Şükür diyelim. Allah beterinden saklasın. (Gerçi son günlerde onu demeye de çekiniyoruz.)Hoşbuldum inşallah keyifler yerindedir
Hayırdır Sayın Emmi? İmar konusu mu?Benim değil maalesef.
Yok yok , çok şükür çizik dahi olmayan çok kötü bir trafik kazası yaşadık dün, fotolar var ama çocuk izin vermedi (kazayı yapan).Yazarım sonra.Hayırdır Sayın Emmi? İmar konusu mu?
bizde,de buna şükür birde zamlar olmasa daha iyi olacaz maalesefŞükür diyelim. Allah beterinden saklasın. (Gerçi son günlerde onu demeye de çekiniyoruz.)
Sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın inşallahYok yok , çok şükür çizik dahi olmayan çok kötü bir trafik kazası yaşadık dün, fotolar var ama çocuk izin vermedi (kazayı yapan).Yazarım sonra.
Sorma sevgili osmanke, fotolara bakıyordum plaka ve şirket logosu olmayan var mı diye.Çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın inşallah
Çok geçmiş olsun EmmiYok yok , çok şükür çizik dahi olmayan çok kötü bir trafik kazası yaşadık dün, fotolar var ama çocuk izin vermedi (kazayı yapan).Yazarım sonra.
Büyük geçmiş olsun.Yok yok , çok şükür çizik dahi olmayan çok kötü bir trafik kazası yaşadık dün, fotolar var ama çocuk izin vermedi (kazayı yapan).Yazarım sonra.
Çok geçmiş olsun Emmi
Teşekkür ederim ,ben yaşamadım çocuklar çok şükür, fotoları düzenleyeyim veririm şimdi foruma.Büyük geçmiş olsun.
Sakınan göz mü diyeyim, ne diyeyim. Bu kadar trafikten uzak dururken.
Gelmiş geçmiş olsun. Aman birşeyleri olmasın da.Teşekkür ederim ,ben yaşamadım çocuklar çok şükür, fotoları düzenleyeyim veririm şimdi foruma.