teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Kim ile görüştü isem bana " bu sefer akpye vereceğim alattin bey, bunlardan bir şey(kibarını yazdım) olmaz" dedilerToplu kıyım olmasın Emmi bu yeni sistemde herşey mümkün biz yaptık oldu diyorlar
Kim ile görüştü isem bana " bu sefer akpye vereceğim alattin bey, bunlardan bir şey(kibarını yazdım) olmaz" dedilerToplu kıyım olmasın Emmi bu yeni sistemde herşey mümkün biz yaptık oldu diyorlar
İzmir'de adres belli değişmez EmmiKim ile görüştü isem bana " bu sefer akpye vereceğim alattin bey, bunlardan bir şey(kibarını yazdım) olmaz" dediler
Hehalde onlar daha iyi şeyedecekler onun için baksana talan etmedik yer bırakmıyorlar versinler yarın öbürgün kendi memleketinde sığınmacı oldumu o zaman anlar diyorumKim ile görüştü isem bana " bu sefer akpye vereceğim alattin bey, bunlardan bir şey(kibarını yazdım) olmaz" dediler
Öyle deme ,inan öyle kızgınlar ki anlatamam,önceden İzmir ap li idi ,sonradan oldu chp.İzmir'de adres belli değişmez Emmi
Herkesin dilinde Fikirtepe var burada,izbana bindim birinde daha dosya vardı elinde , ben de 40 kralla barışık by alo ," siz de mi itiraz ediyorsunuz" dedim.İnan hemen anladı ne demek istediğimi ,o araba almış ta onun evraklarıymış, ama bana "beyfendi ,anladım ne dediğinizi, bunlar bir şey yapamazlar ama yine de verdik oyları ,bu sefer bakalım düşünüyoruz" dedi.Bayraklı'da oturuyormuş,biz konuşurken sağdan soldan da konuya girdiler ,vagonun 4te biri imar muhabbeti yaptıkHehalde onlar daha iyi şeyedecekler onun için baksana talan etmedik yer bırakmıyorlar versinler yarın öbürgün kendi memleketinde sığınmacı oldumu o zaman anlar diyorum
Beni arayan arayana bu arada , yeriniz varmış satılık falan ,birine "var satıyoruz" dedim , bana" ben talibim alattin bey (adımı da biliyor bu arada) ,ne istiyorsunuz" dedi, toplam 323m2 yer bizim yer, adama "9 milyar istiyoruz" dedim ,telefonda sustu kaldı,bir de bana "ya orası 300m2 yer ,500 bile etmez" dedi iyi miBu işin acele kamulaştırması var, istimlakı var, rantı var. Rayici yüksek yeri bedavaya kapatması var, var oğlu var. Allah yardım etsin yanında yöresinde desteği olmayana. Bugünde kimin destek kimin köstek olduğu da belli değil. Ne desem laf değil. Kusura bakmayın biraz karışık oldu ama inşallah bir yiyene denk gelmez hakkınız Sayın Emmi.
Sadece . Kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama.Beni arayan arayana bu arada , yeriniz varmış satılık falan ,birine "var satıyoruz" dedim , bana" ben talibim alattin bey (adımı da biliyor bu arada) ,ne istiyorsunuz" dedi, toplam 323m2 yer bizim yer, adama "9 milyar istiyoruz" dedim ,telefonda sustu kaldı,bir de bana "ya orası 300m2 yer ,500 bile etmez" dedi iyi mi
Bir de utanmıyor 500 derken , sonra numarasını araştırdım tabii numarasını ,hadi yazmayacağımSadece . Kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama.
Bedavaya kapatırım al,sat yaparım diyen uyanıklar bunlar daha emmi,yi tanımamış bunlar o göz varmı deseneBeni arayan arayana bu arada , yeriniz varmış satılık falan ,birine "var satıyoruz" dedim , bana" ben talibim alattin bey (adımı da biliyor bu arada) ,ne istiyorsunuz" dedi, toplam 323m2 yer bizim yer, adama "9 milyar istiyoruz" dedim ,telefonda sustu kaldı,bir de bana "ya orası 300m2 yer ,500 bile etmez" dedi iyi mi
Eeee, dünün çalgıcısıyız be baroBedavaya kapatırım al,sat yaparım diyen uyanıklar bunlar daha emmi,yi tanımamış bunlar o göz varmı desene
Sen yinede dikkatli ol dostum burası tr adama pabucunu ters giydirirler ne memurları,hakimleri,avukatları kandırdılar hala,da yapıyorlar o kadar tv,lerde bangır,bangır söylüyorlar yinede kandırıp kendi ellerinden paralarını,mallarını alıyorlar rabbim böyle kötülerle karşılaştırmasın inşallahEeee, dünün çalgıcısıyız be baro