Evde deet içeren sprey v.b. yok mu? Sabahlatır onlar seni.Çatı çıkışını kapatmadan bırakmışım sivrisinekler saldırınca aklıma geldi gece gece çatı çıkışını kapattım evi içinde sivri arıyorum yakalarsam çok fena yapacağım uykumu kaçırdılar![]()

Evde deet içeren sprey v.b. yok mu? Sabahlatır onlar seni.Çatı çıkışını kapatmadan bırakmışım sivrisinekler saldırınca aklıma geldi gece gece çatı çıkışını kapattım evi içinde sivri arıyorum yakalarsam çok fena yapacağım uykumu kaçırdılar![]()

yıldırım onlar vardiyalı çalışıyorlar haberin olsun gündüz kara sinekler gece sivrisineklerÇatı çıkışını kapatmadan bırakmışım sivrisinekler saldırınca aklıma geldi gece gece çatı çıkışını kapattım evi içinde sivri arıyorum yakalarsam çok fena yapacağım uykumu kaçırdılar![]()

O düzen de bozuldu üstadım. Artık gündüz kıyafet üstünden bile sokabilen sivrisinekler var.yıldırım onlar vardiyalı çalışıyorlar haberin olsun gündüz kara sinekler gece sivrisinekler![]()

Deseni beyaz seçsem iyimiş tuğla deseni olunca sinek de görülmüyor kolonya kullandım biraz belli bir süre uğramazlar tetikdeyimEvde deet içeren sprey v.b. yok mu? Sabahlatır onlar seni.![]()

Karasinek hızında uçan ve manevra yapanları var. Açıkçası bu gece işin zor. :(Deseni beyaz seçsem iyimiş tuğla deseni olunca sinek de görülmüyor kolonya kullandım biraz belli bir süre uğramazlar tetikdeyim![]()
Uyuduktan sonrası önemli değil ama bunlar yataktan zıplatıyor adamı 2 tanesini hakladım bakalım sıradakiler gelsin zorla çağırmadımKarasinek hızında uçan ve manevra yapanları var. Açıkçası bu gece işin zor. :(

İyi geceler bende sağ şeritten yavaşça kaçarBu gecelik benden bu kadar. Herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu geceler, tatlı rüyalar.![]()
İyi uykular, sağlıklı rüyalar.Herkese iyi geceler çok geç olmadan bana müsaade..
Uykum kaçtı çok sıcak sıkıntıİyi uykular, sağlıklı rüyalar.

Ben çalışıyorum. O yüzden az sonra kaçacağım.Uykum kaçtı çok sıcak sıkıntı![]()
İşler güçler sizin işin böyle sıkıntıları var 7/24 hizmet vardı galiba.Ben çalışıyorum. O yüzden az sonra kaçacağım.