T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben görmem de büyük harf tiki var bi bakmışın yasaklamış senikusura bakmayın tuş açık kalmış yazdıktan sonra farkettim bende silip tekrar yazmadım![]()
![]()
![]()
![osmanke](/data/avatars/s/42/42087.jpg?1626564908)
![haha :haha :haha](/styles/tf/smile/haha.gif)
Ben görmem de büyük harf tiki var bi bakmışın yasaklamış senikusura bakmayın tuş açık kalmış yazdıktan sonra farkettim bende silip tekrar yazmadım![]()
![]()
![]()
Ben müdahale etsem ayıp olur mu? (İşin ucunda Ferdi' nin diline düşmek var. )kusura bakmayın tuş açık kalmış yazdıktan sonra farkettim bende silip tekrar yazmadım![]()
![]()
![]()
Allah Rahatlık versin iyi geceler Tatlı rüyalar..Ben müdahale etsem ayıp olur mu? (İşin ucunda Ferdi' nin diline düşmek var. )Ben ne dedim?
![]()
ben düzeltirim dostum sağolBen müdahale etsem ayıp olur mu? (İşin ucunda Ferdi' nin diline düşmek var. )Ben ne dedim?
![]()
hayırlı geceler yıldırımAllah Rahatlık versin iyi geceler Tatlı rüyalar..
Gidiyor musunuz üstadım? Sağlıklı, huzurlu geceler dilerim.
Ben gidiyorum tekrar iyi geceler hani sende yolcuydun İşin bittiyse git yat uyu dinlenGidiyor musunuz üstadım? Sağlıklı, huzurlu geceler dilerim.
Evet bende artık çıkacağım. İyi geceler, sağlıklı uykular.Ben gidiyorum tekrar iyi geceler hani sende yolcuydun İşin bittiyse git yat uyu dinlen![]()
Başüstüne efendim. Çok teşekkürler. Şimdiden aleyküm selam olsun.Getiren.goturen sağolsun bizdende çok selam geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen