slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Evet ama klinik işi değil, PC başında.İşler güçler sizin işin böyle sıkıntıları var 7/24 hizmet vardı galiba.
Evet ama klinik işi değil, PC başında.İşler güçler sizin işin böyle sıkıntıları var 7/24 hizmet vardı galiba.
Fark eder mi iş iştir bekleyen çok işim var PC başında yapmıyorum keyfim gelmiyorEvet ama klinik işi değil, PC başında.
O bende de var. Kendi evimin eksikliklerini gidermeye üşeniyorum. Hele atölyeyi kimse görmesin. Darmadağınıklığın içine girip lazım olanı alıp çıkıyorum.Çanak montajı için bile yaz ortasına kadar bekledim. Son 1-2 sene hiç iş yapasım gelmiyor pandemi insanları biraz tembelleştirdi evden çalışmaya başlayanlar tekrar ofis ortamına gitmek istemedi mesala bazı şirketler böyle daha iyi diyerek evden çalışma formatını tercih etti.
Kendine olunca herkes üşeniyor başkasına olunca koşa koşa gideriz orası ayrıO bende de var. Kendi evimin eksikliklerini gidermeye üşeniyorum. Hele atölyeyi kimse görmesin. Darmadağınıklığın içine girip lazım olanı alıp çıkıyorum.
1 saat oldu burdasın yeni ses veriyorsun osmanke hocamSelamunaleyküm ahali̇ ben geldi̇m.
Vealeyküm Selam üstadım. Hoşgeldiniz. (Şimdi ben büyük harf konusunda birşey söylesem mi?) (@TC Yıldırım hazırda bekliyor.)Selamunaleyküm ahali̇ ben geldi̇m.
Son zamanlarda ona da koşa koşa gitmiyorum açıkçası.Kendine olunca herkes üşeniyor başkasına olunca koşa koşa gideriz orası ayrı
Ağır toplara girmiyorumVealeyküm Selam üstadım. Hoşgeldiniz. (Şimdi ben büyük harf konusunda birşey söylesem mi?) (@TC Yıldırım hazırda bekliyor.)
Doğru diyorsun valla yıldırım benim aşağıdaki çalışma odasını bi gör of diyorum elektronik doldu ha bunu yapacam,ha şunu yapacam aldım,aldım şimdi üşeniyorum birde zaman az diye ama biri çağırdımı hemen diyorum namazı kılınca ordayım kendi,kendime kızıyorumKendine olunca herkes üşeniyor başkasına olunca koşa koşa gideriz orası ayrı
Anladım Taksi ile gidiyorsunSon zamanlarda ona da koşa koşa gitmiyorum açıkçası.
kusura bakmayın tuş açık kalmış yazdıktan sonra farkettim bende silip tekrar yazmadımVealeyküm Selam üstadım. Hoşgeldiniz. (Şimdi ben büyük harf konusunda birşey söylesem mi?) (@TC Yıldırım hazırda bekliyor.)