İşte şimdi oldu. Sıcağa kalmadan hallettin. Hayırlı olsun.Çanak kurulum işi bitmiştir
Yıldırım geçmiş olsun inşallah bir daha ugrasmassin ha birde ekranda Bulgarca,mi yazıyor tr,ye niye cevirmedin cihaziÇanak kurulum işi bitmiştir
İşin tuhafı bulgarca başlık var, güç ve kalite ibareleri türkçe. Karma olmuş gibi.Yıldırım geçmiş olsun inşallah bir daha ugrasmassin ha birde ekranda Bulgarca,mi yazıyor tr,ye niye cevirmedin cihazi
Türçe ayarlı osmanke hocam ama bu Type-C tuneri yazılımını yapan Yugoslav imzasını koymuş Yugoslavca galibaYıldırım geçmiş olsun inşallah bir daha ugrasmassin ha birde ekranda Bulgarca,mi yazıyor tr,ye niye cevirmedin cihazi
TV Box bu extra Parmak kadar bişey takınca oluyor sana uydu alıcıBu sankim
Bu TV,mi uydu alıcı,mi sankim dijitsu yazılımına benziyor
Eee karma olursa işte böyle olur parmaklamayin su cihazları kardeşimTV Box bu extra Parmak kadar bişey takınca oluyor sana uydu alıcı
eyvallah slowfood ama ben erken gideceğim maalesef yarın biliyorsun cuma diğer forumlarda,da biraz işlerim var oralara,da uğramam lazım bizim uydu forumlarından biri kapanmış yerine yenisini açmışlar orada,da değerli ustalarımız var onlarında gönlünü yapmak lazım yeni paylaşımlar yapılması lazım bizim turkvod forumdan cafi usta,da orada bir çok kişi vargüzel paylaşımlar var beni orada,da süper mod yaptılar takipçi çok ayıp olmasın şimdi sırasıyla forumları gezecem ama burası açık kalacak arada muhabbete katılırım selam ve sevgilerimleHoş geldiniz. osmanke üstat. Bu gece erkenden gitmeyeceğim.
Allah kolaylık versin. İşler çok diyorsunuz. O zaman şimdiden hayırlı cumalar, sağlıklı, huzurlu geceler dilerim. Ben sözümü tuttum.eyvallah slowfood ama ben erken gideceğim maalesef yarın biliyorsun cuma diğer forumlarda,da biraz işlerim var oralara,da uğramam lazım bizim uydu forumlarından biri kapanmış yerine yenisini açmışlar orada,da değerli ustalarımız var onlarında gönlünü yapmak lazım yeni paylaşımlar yapılması lazım bizim turkvod forumdan cafi usta,da orada bir çok kişi vargüzel paylaşımlar var beni orada,da süper mod yaptılar takipçi çok ayıp olmasın şimdi sırasıyla forumları gezecem ama burası açık kalacak arada muhabbete katılırım selam ve sevgilerimle
Bende sizin cumanızı kutlarım hayırlı geceler hayırlı cumalar olsunAllah kolaylık versin. İşler çok diyorsunuz. O zaman şimdiden hayırlı cumalar, sağlıklı, huzurlu geceler dilerim. Ben sözümü tuttum.