slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bunda anca saç kavurma olur. (Hatta boya v.s. o bile olmaz.)Çanak bana ben çanağa bakıyorum 60'lık aldım uçmasın diye saç kısmı çok ince hemen yamuluyor çok kalitesiz gidip kendin almazsan böyle oluyor
Bunda anca saç kavurma olur. (Hatta boya v.s. o bile olmaz.)Çanak bana ben çanağa bakıyorum 60'lık aldım uçmasın diye saç kısmı çok ince hemen yamuluyor çok kalitesiz gidip kendin almazsan böyle oluyor
Yerini hazır ettim çatıya çıkmak kaldı olduğu kadar artıkBunda anca saç kavurma olur. (Hatta boya v.s. o bile olmaz.)
Duvar uygun değil mi?Yerini hazır ettim çatıya çıkmak kaldı olduğu kadar artık
Cephede açık alan yok sanırım ustam. Yan taraftakiler kat çıkmış.Duvar uygun değil mi?
Çatı kurtaracak mı?Cephede açık alan yok sanırım ustam. Yan taraftakiler kat çıkmış.
Sanıyorum katı o kadar çıkmamışlar. Mimar zaffından yararlanmak için üsturuplu çıkmış olabilirler.Çatı kurtaracak mı?
L de olur Ustam uğraşırsam böyle daha kolay geldi biraz kg fazlası var fazla tepelerde sarkmaya gelmiyorDuvar uygun değil mi?
Pencere yanı v.b. Varsa fazla sarkmadan olabilir mi ki?L de olur Ustam uğraşırsam böyle daha kolay geldi biraz kg fazlası var fazla tepelerde sarkmaya gelmiyor
Çatıya kurdum iyidi malzemeden çaldım az lodosta uçtu çanakÇatı kurtaracak mı?
Hotbird olsa tamam Turksat açısı ters önünde binalar var bizim bina yüksek tek açı olunca böyle oluyorPencere yanı v.b. Varsa fazla sarkmadan olabilir mi ki?
Geçmiş olsun ..Bu arada üzerinize afiyet dişim ağrıyor biraz, az da uykusuzum, sohbetin kıvamını değiştiriyorsam peşinen kusura bakmayın.
Üstünüzden ırak olsun.Geçmiş olsun ..
Çatıya kurdum iyidi malzemeden çaldım az lodosta uçtu çanak
Şimdi malzemeyi kaliteli kullanıyorum uçmaz artık ikinciye iş yapıyorum.
Çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü çekilmez sen bir an önce dişçinin yolunu tut gece daha kotu olurBu arada üzerinize afiyet dişim ağrıyor biraz, az da uykusuzum, sohbetin kıvamını değiştiriyorsam peşinen kusura bakmayın.