T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
En kötü acı eşiği diş ağrısı apranax delik ise dişinol bunlar iyi gelebilir.Üstünüzden ırak olsun.
En kötü acı eşiği diş ağrısı apranax delik ise dişinol bunlar iyi gelebilir.Üstünüzden ırak olsun.
Sıcaklarda güneşte fazla durma carpilmayasin dikkat et.Hotbird olsa tamam Turksat açısı ters önünde binalar var bizim bina yüksek tek açı olunca böyle oluyor
Bugünden itibaren sıcak hava dalgası geliyor. Morötesi uyarısı çıldırmış durumda aman dikkat.Sıcaklarda güneşte fazla durma carpilmayasin dikkat et.
Dişinol geçici çözüm çok uzatmadan diş hekimine gidilmeli.Çok teşekkür ederim. Bu arada @TC Yıldırım dişinol ya da dentinox' a dikkat et. Uzun süreli kullanımda ciddi karaciğer hasarı ve kemik iliği baskılanması yaratır. Direkt anestezik madde içerirler.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Muhtemelen 20' lik diş. Çoğunlukla da geç çıkıp erken çürüyor böyle. En kısa zamanda halledeceğim.
Çıkma bu saatlerde demedik mi mübarek.Tavan arası yanıyor kendimi aşağı zor attım çanak ayağını sabitledim Artık çanak montajı yarın ben pert
Toz doldu her tarafım sıcak bi yerde kaşınmaya başlayınca duşa kaçtım yarın direk çatıya çıkıp 5 dk da işlem tamam.Çıkma bu saatlerde demedik mi mübarek.
Geçmiş olsun.Bu arada üzerinize afiyet dişim ağrıyor biraz, az da uykusuzum, sohbetin kıvamını değiştiriyorsam peşinen kusura bakmayın.
slowfood geçmiş olsun Diş ağrısı gerçekten çok zor. Ben 5 tane diş çektirdim. İmplant yapılacak ama korkuyorum
Çok teşekkür ederim. Üstünüzden ırak olsun. Açıkçası dişçiden meslek gereği zaten korkmuyorum. Bence bir an önce yaptırın. Zamanla dişeti çekilmesi v.b. nedenlerle uygulamaya zorluk çıkarsa daha zor olur.Geçmiş olsun.