Aslında işin firmalığı var ama olması gereken yoldan git.Sota benim sigorta ile elektrik sayacı arasında 6'lık kablo olması gerekirken 2.5'luk kablo koymuşlar. Haliyle de yetmiyor. Hem kabloyu 6'lık yaptıracağım hem de elektrik sayacının altına sigorta koydurmak istiyorum.Mühürün kırılması gerekiyor da. slowfood lisanslı elektrikçi olması lazım demişti onun için sordum
Sorun senin ana sigorta ve saat arasında değil mi.?Elektrikçinin tutanak tutması gerekiyormuş
Elektrik sayacına kadar elektrik işletmesi çekiyor diye biliyorum hattı ben.Sorun senin ana sigorta ve saat arasında değil mi.?
Tamam size ait o Elektrik şirketine bilgi verin birini göndersinler kablonuzda hazır olsun yeni kablo girişini yapıp mührü taksın gerisini elektrikçi yapar daha pratik olurEvet.Sigorta da takılacak sayacın altına. Mühürü elektrikçi söküp tutanak tutacakmış
@TC Yıldırım benim sayaçtan iç tesisata(sigorta kutusuna )kadar olacak
Demek ki işleyişi değiştirmişler.Evet.Sigorta da takılacak sayacın altına. Mühürü elektrikçi söküp tutanak tutacakmış
@TC Yıldırım benim sayaçtan iç tesisata(sigorta kutusuna )kadar olacak
Yetkili Elektrikçi ise bütün işleri yapma yetkisi var.@TC Yıldırım bütün işlemleri benim yapmam gerekiyor.Sadece mühürlemeye gelecekler. Sota başkan dükkan elektrikçinin üzerine değil,eşinin üzerine ama elektrikçinin bütün belgeleri var.Bir sorun olur mu benim için önemli olan bu konu.Ayrıca lisanslı elektrikçinin dükkanının olması gerekiyor mu yoksa belgeleri olması yeterli mi?