T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sen bu işlerden anlıyorsun hasta olsam bakarsın kıyıda köşede bana ver vardır diyor hayvan.Az önce tekrar kovaladım.
Sen bu işlerden anlıyorsun hasta olsam bakarsın kıyıda köşede bana ver vardır diyor hayvan.Az önce tekrar kovaladım.
Gerçekten bayağı sahiplenilmek istiyor da ona bakacak yer yok. Aslında yakıt fiyatları da artıyor. Alıp bağlasak mı?Sen bu işlerden anlıyorsun hasta olsam bakarsın kıyıda köşede bana ver vardır diyor hayvan.
Nereden gelmiş olabilir?Acıkmıştır da şimdiGerçekten bayağı sahiplenilmek istiyor da ona bakacak yer yok. Aslında yakıt fiyatları da artıyor. Alıp bağlasak mı?
Yok üstadım. Buralarda yakın zamanda sel oldu. Her taraf yemyeşil. Dolayısıyla yem konusunda sıkıntısı yok. Suyunu da biz veriyoruz zaten.Nereden gelmiş olabilir?Acıkmıştır da şimdi
Bende kaçar sabah 5'ten buyana ayaktayım herkese iyi geceler..Üstatlar. Ben bugün biraz erken müsaade isteyeceğim. Malum dün gece, ondan önceki gece bayağıdır uyuyamıyorum gibi görünüyor. O yüzden bağışıklık iflas etmeden ben yavaş yavaş gider. Herkese sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu uykular dilerim.