I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Normal koşullarda mühür kırma işlemini şimdiye kadar şirket dışında bir yere yaptırmadım. (Açma kapama dışında) O yüzden bulunduğunuz yerin elektrik dağıtım şirketinin web sayfasında bir araştırma yapmak lazım. Bir de kaçak muamelesi görüp ceza yememek için. Ya da en güzeli söz konusu firmaya bir bilgi edinme yazısı yazıp prosedürü yazılı olarak kendilerinden istemek. Herhangi bir anlaşmazlık halinde elinizde yazılı belge olur.slowfood Bu hafta elektrik sayacıma hem 6'lık kablo hem de sigorta taktıracağım.Haliyle mühürün kırılması lazım.Yaptığım araştırmalar sonucunca elektrikçinin tutanak tutması gerekiyormuş mühürü açtığı için.Prosedür nasıl işliyor biliyor musun?
Elektrikçinin de lisanslı olması, oda kaydının olması zorunludur. Yoksa tuttuğu tutanak hükümsüz olursa sıkıntı yaratır. O yüzden bilgilendirme yazısı demiştim.Ben bugün görüştüm ama dediğin gibi en sağlam yol bilgilendirme yazısı da yazmak.Eyvallah teşekkür ederim
slowfood bu arada sordum da mühürü elektrikçinin açması gerekiyormuş tutanak tutarak
slowfood,un dediği gibi iyi bir ehliyetli elektirikçi olsun sonra canın yanmasın dikkatli ol dostumBu hafta içi inşallah halledeceğim İnşallah bir sıkıntı olmaz