Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu bu fener bizi kalpten götürecek en sonunda he hep son dadikalar arkadaş bu nedir yahu seyretmiycem diyorum ama yine açıp seyrediyorum fanatiklik,mi desem klüp aşkı,mı desem bilemiyorum yensede yenilsede biz her zaman fenerliyiz hep destek tam destek :hihi :bilmiyom:hoba1

istanbulda olup fuara gitmek isteyen arkadaşlarımız olursa hırdavat fuarı güzel bir fuardır eksiklerinizi tamamlamak için tavsiye ederim geçen yıl havalimanı fuar merkezinde idi bu yıl ziyaretçi çok olacağı için sanırım tüyap,a almışlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

335926216_23853340478090599_641980040639249518_n.jpg

Yahu bu fener bizi kalpten götürecek en sonunda he hep son dadikalar arkadaş bu nedir yahu seyretmiycem diyorum ama yine açıp seyrediyorum fanatiklik,mi desem klüp aşkı,mı desem bilemiyorum yensede yenilsede biz her zaman fenerliyiz hep destek tam destek :hihi :bilmiyom:hoba1
Aynısını Göztepe maçları için yaşıyorum desem yalan olmaz,her hafta "izlemeyeceğim" diyorum,yine de açıp izliyorum ,hatta bazı zamanlar hanım tv açıp "bak sana maç açtım" diyor , ben de "sen beni kalpten öldürmek mi istiyorsun kadın" diyorum :kiskis

Bu nedenle 20 Yıldır futbol maçı izlemiyorum.

Ben 40 yıldır izlemiyorum. :) Hiç çekmedi. Hiç izleyesim gelmedi. Ama masa tenisi masası alacağım bu aralar. Okul takımı anılarım depreşti. :)

teraspy sana iyi geceler dostum bu gece geç kaldım biraz çok yorulmuşum malum bayram geliyor temizlik işleri

Göstepe spor,umu kastediyorsun 😊 benim bildiğim ona göz,göz diyorlar
Evet bizim Göz-Göz'ümüzdür o ,işte maçı izlerken aklıma geldi ,bastım kahkahayı ama ben açtım bu sefer maçı,hanım değil :kiskis

Geri
Üst Alt