erken çıkıyorsun osmanke, benim de başım çatlıuor ama sinüzler boşaldığı için biraz daha duracağım sonra yatacağım tekrarHayırlı geceler tüm dostlara
Öncelikle çok geçmiş olsun dostum bu sinüsleri boşaltmak için eczanelerde buhar var sıcak suyun içine biraz döküp küçük leğen içine sonra kafana bir battaniye veya çarşafla hava almayacak şekilde kapat etkisi geçene kadar yaklaşık 10 dakika kadar bir süre uygula tavsiye ederim iyi gelir erken çıkmamın sebebi biliyorsun ramazan oruç tuttuğumuz için sahur vakti artık geriye doğru geliyor en geç 03,25 gibi çıkmam lazım anca 05,de bitiyor yeme,içmeyi ozamana kadar bitirmemiz lazım ben uyanık olduğum için gece sahur yemeğini ben hazırlayıp hanımı kaldırıyorum bu yüzden erken çıkıyorum ramazandan sonra biraz daha geç saate kalırız inşallaherken çıkıyorsun osmanke, benim de başım çatlıuor ama sinüzler boşaldığı için biraz daha duracağım sonra yatacağım tekrar
Teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun dostum bu sinüsleri boşaltmak için eczanelerde buhar var sıcak suyun içine biraz döküp küçük leğen içine sonra kafana bir battaniye veya çarşafla hava almayacak şekilde kapat etkisi geçene kadar yaklaşık 10 dakika kadar bir süre uygula tavsiye ederim iyi gelir erken çıkmamın sebebi biliyorsun ramazan oruç tuttuğumuz için sahur vakti artık geriye doğru geliyor en geç 03,25 gibi çıkmam lazım anca 05,de bitiyor yeme,içmeyi ozamana kadar bitirmemiz lazım ben uyanık olduğum için gece sahur yemeğini ben hazırlayıp hanımı kaldırıyorum bu yüzden erken çıkıyorum ramazandan sonra biraz daha geç saate kalırız inşallah
Öncelikle geçmiş olsunSevgili Forum üyeleri, sevgili arkadaşlar,üstadlar...
Benim işçim, benim köylüm, benim memurum benim çiftçim, benim emeklim, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Bir süredir forumda yoktum, bir Allah'ın kulu da bu adam nerede dememiş yahu
Malum seçim çalışmaları... Allah sizi inandırmasın, bir taraftan Erdoğan, bir taraftan Kılıçdaroğlu bizim partiye katıl diye çağırıp duruyorlardı.
Kardeşim bana; ''Milletvekili mi olacaksın abi?'' diye sordu.
Ben de; ''Ne vekilliği Bakanlık veriyorlar'' dedim. O da bana; ''Ne bakanı olacaksın abicim?'' diye sorunca, Babam oradan lafa girdi ve; ''Ne Bakanı olacak tabii ki Palavra Bakanı'' diye lafı yapıştırdı...
Bu yazılanları bir filmden hatırlar gibiyim siz de hatırladınız mı?...
Şaka bir yana, geçen hafta doktora gittim ve tahlillerimi yaptırdım bir de batın ultrasonu çektirdim, karaciğerim de yağlanma varmış, karaciğer enzimlerim de yüksek çıktı biraz, bir de bende şeker hastalığı başlangıcı varmış, ilaçlarla düzelmezse bir diyetisyenden profesyonel destek almam söylendi.
İnsülin direncim de varmış, tokluk kan şekerim de normal seviyenin altında, eee yaş oldu 51 yaşlandık artık, eskiden şimşek gibi fişek gibiydim, şimdilerde yağlık oldum (yağlık babamın lafıdır-kimisi de sabunluk der kimse üzerine alınmasın)
Bu doktorun verdiği şeker ilacı da bir bulantı yapıyor ki midemi mahvetti, bir hafta zor dayandım ve bıraktım, atın ölümü arpadan olsun diyecektim ama öyle de olmuyor, yemeye içmeye dikkat etmem gerekiyor, yalnız Tavsiye Forumu bağımlılığım var bir nevi esrar gibi bir şey, bu bağımlılıktan kurtulmak için hangi doktora başvurmak gerekiyor?
Giriş yapmasam da her gün bakar oldum ne var ne yok diye , demek ki iyice bağımlı olduk belli oluyor bir nevi yeşil reçeteli ilaç )
Bir süre aranızda olamayabilirim, dengemi bulmam lazım, işleri yoluna koyayım yine geleceğim bu güzide foruma, beni unutmayın, Allah'a emanet olun, selamlar ve sevgiler, şimdiden sağlıklı, huzurlu ve mutlu Bayramlar dilerim hepinize.
Çok teşekkür ederim osmanke abicim.Öncelikle geçmiş olsun
O Ocico kendine dikkat et aynı şeyler bendede var kilona dikkat et birde o ilaçlardan önce her sabah mide koruyucu kullan aile hekimine yazdırabilirsin sanada şimdiden hayırlı bayramlar
gereksiz şekilde fiyatı yüksek. kg/50tl civarıAfgan marketlerde basmati pirinç satılıyor. Kendi pirinçleri. Şekeri yükseltmiyormuş. Bir deneyin derim. Şeker hastası olan birkaç arkadaştan duydum.
Ben dedim dedim de ,sen buralarda olmadığında duymadınSevgili Forum üyeleri, sevgili arkadaşlar,üstadlar...
Benim işçim, benim köylüm, benim memurum benim çiftçim, benim emeklim, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Bir süredir forumda yoktum, bir Allah'ın kulu da bu adam nerede dememiş yahu