Amin, benim tüttürmeyi bırakalı 8 yıldan fazla oldu fakat bu gün pazara gidemedik,geç gittik süper yağdı maşallah.Su konusunda bizim buralar da öyle maalesef ,hatta Türkiye'nin tamamı öyle desem yeridir.Şimdi tüttürmeye çıktım balkona baktım havada kararmış yarın yağmur var inşallah yağmaz diycem ama vicdanen,de yağsın diyorum yoksa yaz,a çok sıkıntı çekeriz su olmassa istanbulun durumu maalesef vahim barajlar boş allah yardımcımız olsun
Sanırım dediğimizi aştı iyice fiyat ,düğünü de geçti yani , ne verdiler tam olarak acaba?Evet aldım dostum ama bizi çok aşar bireysel olarak daha uygun geliyor ama oda yeterli değil gibime geldi bana
Ohoo on tane düğün yaparız o parayla dostumSanırım dediğimizi aştı iyice fiyat ,düğünü de geçti yani , ne verdiler tam olarak acaba?
Biliyordum Biz de ondan vazgeçmiştik zaten,hatta bir arkadaşım çiftliğine yaptıracaktı geçen sene hem de,uçuk fiyatları görünce anında vazgeçmişti.Tamamını yaptırırsak çatının 600,700 bin bireysel olursa yani tek daire için 25,30,50 arası şuan akılcı değil gibi gözüküyor kendini amorte etmesi bayağı uzun sürer gözüküyor
Sana zahmet güneş panelleriyle ilgili yeni konu açabilirmisin.Evet aldım dostum ama bizi çok aşar bireysel olarak daha uygun geliyor ama oda yeterli değil gibime geldi bana