Dostum fiatlar çok uçuk şuan bilemiyorum ama ilerde belki düşermi desem hiç zannetmiyorum yeni teknolojiler çıktıkça enerji sektörü hep faal gözükecek öyle gözüküyor maalesef bunu ancak büyük siteler için düşünülebilir belki konuştuğum şirketler genelde hep fabrikalar ve bu sektöre yönelik işyerlerine yapıyorlar içlerinde sadece bir kaçı bizim gibilere hitap ediyor bence o yüzdende konutlarda pahalıya geliyorBiliyordum Biz de ondan vazgeçmiştik zaten,hatta bir arkadaşım çiftliğine yaptıracaktı geçen sene hem de,uçuk fiyatları görünce anında vazgeçmişti.
Tamamını yaptırırsak çatının 600,700 bin bireysel olursa yani tek daire için 25,30,50 arası şuan akılcı değil gibi gözüküyor kendini amorte etmesi bayağı uzun sürer gözüküyor
bu dahamı yakışıklı çıkmış
Evet ,aynen doğru bize de "iş yeriniz nerede "demişlerdiDostum fiatlar çok uçuk şuan bilemiyorum ama ilerde belki düşermi desem hiç zannetmiyorum yeni teknolojiler çıktıkça enerji sektörü hep faal gözükecek öyle gözüküyor maalesef bunu ancak büyük siteler için düşünülebilir belki konuştuğum şirketler genelde hep fabrikalar ve bu sektöre yönelik işyerlerine yapıyorlar içlerinde sadece bir kaçı bizim gibilere hitap ediyor bence o yüzdende konutlarda pahalıya geliyor
Eketen sen ne diyon kardeşim bi bina parası neredeyse kimse yanaşmaz bence zaten bizde 3 daire 1 dükkan var çok zorBence yapıştırın krediyi, yaptırın. İçime öyle bir his doğdu.
Oooo maşallahEketen sen ne diyon kardeşim bi bina parası neredeyse kimse yanaşmaz bence zaten bizde 3 daire 1 dükkan var çok zor
Eketen sen ne diyon kardeşim bi bina parası neredeyse kimse yanaşmaz bence zaten bizde 3 daire 1 dükkan var çok zor
Açayım çoşkum ustam az sonraSana zahmet güneş panelleriyle ilgili yeni konu açabilirmisin.
Edindiğim bilgi dahilinde panel sistemleri hakkinda bilgi, tavsiye verebilirim.
Allah rahmet eylesin her ikisine de,kanserden dönüş yok gibi neredeyse maalesef.Biz bu hastalık nedeni ile terk edilen insanlar biliyoruz ,hele birinin en yakın şahidiyiz,çok kötü. Allah sabır versin,çok zor iki durum da.Aslında bugün benim için çok iyi başlamıştı fuara gidecem biraz kafamızı dağıtırız diye ama maalesef çok üzücü haberler aldım fuardayken halen kendime gelemedim desem yeridir belkide arka sokağımızda 45 yaşlarında bir kardeşimiz vardı kanser hastasıydı bir gün öncesi entübe edildiğini öğrendik bugünse hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendim allah rahmet eylesin ikinci haber ise o daha,da acı geldi bana bir an kendimi yerine koydum daha doğrusu evladımın yerine karşı kapı komşumuzun çocuğu daha gencecik 18 yaşında bir fidan maalesef nasıl bir pisikolojidir,ki kendi canına kıymak rabbim kimseye vermesin bir kızı seviyormuş aralarında ne geçtiyse kıza mesaj atmış kendimi vururum diye silahla fotoğraf göndermiş akşam,da eve gelmemiş bizim evlerin karşısında açık arazi var bütün gece orda kalmış sabaha karşı kendini vurmuş sabah yolun kenarından işe gidenler buluyor polise haber vermişler alıp morga otopsiye götürmüşler anne,babanın haberi yok işe gitmişler polis haber verip çağırmış teşhis etmesi için allah sabırlar versin inşallah şuan düşündükçe ben kahroluyorum inanın maalesef çocuklarımıza sahip çıkalım dostlar onlar bizim geleceğimiz rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah kusura bakmayın sizleri,de üzdüysem