Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Yahu bu fener bizi kalpten götürecek en sonunda he hep son dadikalar arkadaş bu nedir yahu seyretmiycem diyorum ama yine açıp seyrediyorum fanatiklik,mi desem klüp aşkı,mı desem bilemiyorum yensede yenilsede biz her zaman fenerliyiz hep destek tam destek :hihi :bilmiyom:hoba1

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
istanbulda olup fuara gitmek isteyen arkadaşlarımız olursa hırdavat fuarı güzel bir fuardır eksiklerinizi tamamlamak için tavsiye ederim geçen yıl havalimanı fuar merkezinde idi bu yıl ziyaretçi çok olacağı için sanırım tüyap,a almışlar

335926216_23853340478090599_641980040639249518_n.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yahu bu fener bizi kalpten götürecek en sonunda he hep son dadikalar arkadaş bu nedir yahu seyretmiycem diyorum ama yine açıp seyrediyorum fanatiklik,mi desem klüp aşkı,mı desem bilemiyorum yensede yenilsede biz her zaman fenerliyiz hep destek tam destek :hihi :bilmiyom:hoba1
Aynısını Göztepe maçları için yaşıyorum desem yalan olmaz,her hafta "izlemeyeceğim" diyorum,yine de açıp izliyorum ,hatta bazı zamanlar hanım tv açıp "bak sana maç açtım" diyor , ben de "sen beni kalpten öldürmek mi istiyorsun kadın" diyorum :kiskis

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Bu nedenle 20 Yıldır futbol maçı izlemiyorum.

Geri
Üst Alt