Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Futboldan anlamam ama İzmir'e yakınız. :)
Ne kadar yakın mesela ,benim kadar değildir :kiskis ,Şaka bir yana ben aslında KSK bölgesinde büyüdüm(Çiğli) ama tam tersi Göztepe'liyim ,hatta Karşıyaka çarşısında Göz-Göz atkısı ile gezerken az daha dayak yiyecektim çocuk iken de esnaf kurtarmıştı(diyeyim) :hihi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ne kadar yakın mesela ,benim kadar değildir :kiskis ,Şaka bir yana ben aslında KSK bölgesinde büyüdüm(Çiğli) ama tam tersi Göztepe'liyim ,hatta Karşıyaka çarşısında Göz-Göz atkısı ile gezerken az daha dayak yiyecektim çocuk iken de esnaf kurtarmıştı(diyeyim) :hihi
Yok sizin kadar değil. Aydındayız biz. KSK da çalışan oturan arkadaşlarımız var. İzmir merkeze alışamadık ama. Her geldiğimde en az bir kez kayboluruz. Trafiğine dayanamıyoruz.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Dostum sen en iyisi bizim kadıköy,e o şekilde sakın gelme biliyorsun orada kurbağalı dere var ordan geçerken yabancıları oraya atıveriyorlar :hihi :bye:bilmiyom kim vurduya gidersin sonra neme lazım:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dostum sen en iyisi bizim kadıköy,e o şekilde sakın gelme biliyorsun orada kurbağalı dere var ordan geçerken yabancıları oraya atıveriyorlar :hihi :bye:bilmiyom kim vurduya gidersin sonra neme lazım:ok
Yooo,bilmiyorum ama ben Eşrefpaşa'lıyım sevgili osmanke,yumurta topuk,arkası basık ayakkabı giyerim,ama yine de dikkatli olayım :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yok sizin kadar değil. Aydındayız biz. KSK da çalışan oturan arkadaşlarımız var. İzmir merkeze alışamadık ama. Her geldiğimde en az bir kez kayboluruz. Trafiğine dayanamıyoruz.
Arabayı park edip ,izban veya metro veya tramvay hatta bazı zamanlarda da tabanvay kullanacaksın ki gezdiğine değsin :kiskis ,Bayram sonrası istiyoruz hanımla Aydın'a gelmeyi hem de tren ile :) tabii nasip bakalım :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Arkadaşlar ben kaçar sahur vakti geldi sizlere güzel muhabbetler hayırlı geceler

29792297_1725412537585107_8090816286191269221_n534f52fb5b7698e4.jpg

fd3edad90a2d5f1f266496bbbb76f70a-117634eec896afc7f.jpg

iyi-geceler-komik-caps.jpg

Geri
Üst Alt