slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Futboldan anlamam ama İzmir'e yakınız.Evet bizim Göz-Göz'ümüzdür o ,işte maçı izlerken aklıma geldi ,bastım kahkahayı ama ben açtım bu sefer maçı,hanım değil
Futboldan anlamam ama İzmir'e yakınız.Evet bizim Göz-Göz'ümüzdür o ,işte maçı izlerken aklıma geldi ,bastım kahkahayı ama ben açtım bu sefer maçı,hanım değil
Ne kadar yakın mesela ,benim kadar değildir ,Şaka bir yana ben aslında KSK bölgesinde büyüdüm(Çiğli) ama tam tersi Göztepe'liyim ,hatta Karşıyaka çarşısında Göz-Göz atkısı ile gezerken az daha dayak yiyecektim çocuk iken de esnaf kurtarmıştı(diyeyim)Futboldan anlamam ama İzmir'e yakınız.
Yok sizin kadar değil. Aydındayız biz. KSK da çalışan oturan arkadaşlarımız var. İzmir merkeze alışamadık ama. Her geldiğimde en az bir kez kayboluruz. Trafiğine dayanamıyoruz.Ne kadar yakın mesela ,benim kadar değildir ,Şaka bir yana ben aslında KSK bölgesinde büyüdüm(Çiğli) ama tam tersi Göztepe'liyim ,hatta Karşıyaka çarşısında Göz-Göz atkısı ile gezerken az daha dayak yiyecektim çocuk iken de esnaf kurtarmıştı(diyeyim)
Dostum sen en iyisi bizim kadıköy,e o şekilde sakın gelme biliyorsun orada kurbağalı dere var ordan geçerken yabancıları oraya atıveriyorlar kim vurduya gidersin sonra neme lazımNe kadar yakın mesela ,benim kadar değildir ,Şaka bir yana ben aslında KSK bölgesinde büyüdüm(Çiğli) ama tam tersi Göztepe'liyim ,hatta Karşıyaka çarşısında Göz-Göz atkısı ile gezerken az daha dayak yiyecektim çocuk iken de esnaf kurtarmıştı(diyeyim)
Yooo,bilmiyorum ama ben Eşrefpaşa'lıyım sevgili osmanke,yumurta topuk,arkası basık ayakkabı giyerim,ama yine de dikkatli olayımDostum sen en iyisi bizim kadıköy,e o şekilde sakın gelme biliyorsun orada kurbağalı dere var ordan geçerken yabancıları oraya atıveriyorlar kim vurduya gidersin sonra neme lazım
Arabayı park edip ,izban veya metro veya tramvay hatta bazı zamanlarda da tabanvay kullanacaksın ki gezdiğine değsin ,Bayram sonrası istiyoruz hanımla Aydın'a gelmeyi hem de tren ile tabii nasip bakalımYok sizin kadar değil. Aydındayız biz. KSK da çalışan oturan arkadaşlarımız var. İzmir merkeze alışamadık ama. Her geldiğimde en az bir kez kayboluruz. Trafiğine dayanamıyoruz.
Başımızla beraber. Çayımız, kahvemiz her zaman hazır.Arabayı park edip ,izban veya metro veya tramvay hatta bazı zamanlarda da tabanvay kullanacaksın ki gezdiğine değsin ,Bayram sonrası istiyoruz hanımla Aydın'a gelmeyi hem de tren ile tabii nasip bakalım
Aydın didim güzel yerler EmmiArabayı park edip ,izban veya metro veya tramvay hatta bazı zamanlarda da tabanvay kullanacaksın ki gezdiğine değsin ,Bayram sonrası istiyoruz hanımla Aydın'a gelmeyi hem de tren ile tabii nasip bakalım
Herkese iyi haftalar. Spor salonun kapısında açılmasını bekliyorum.iyi hadi o zaman iyi haftalar bari
İyi valla. Bu kadar çeneden sonra hala göndermemişsiniz beni.Herkese iyi haftalar. Spor salonun kapısında açılmasını bekliyorum.
Hadi hocam ya işimiz gücümüz var. zaten hafta 1 gün evdeyiz vakit sınırlı