Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yahu bu bizim türk takımları ne zaman avrupa,da başarılı olacaklar bilmiyorum ne milli takımdan hayır var ne diğer klüp takımlarından şuraya bak kendi sahanda hırvatlara 2-0 yeniliyorsun bir çoğuda avrupada oynuyor veya oynamış oyuncular yazık bu millete seyirciler bizi desteklesin diyorsunuz ama milleti çileden çıkartıyorsunuz bütün stad dolmuş ama oyun sıfır yazık,yazık 😟 :bilmiyom:uzgun
İşte böyle sinir olacağımdan izlemedim,hem de 2-0 yazık :)

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Yahu bu bizim türk takımları ne zaman avrupa,da başarılı olacaklar bilmiyorum ne milli takımdan hayır var ne diğer klüp takımlarından şuraya bak kendi sahanda hırvatlara 2-0 yeniliyorsun bir çoğuda avrupada oynuyor veya oynamış oyuncular yazık bu millete seyirciler bizi desteklesin diyorsunuz ama milleti çileden çıkartıyorsunuz bütün stad dolmuş ama oyun sıfır yazık,yazık 😟 :bilmiyom:uzgun
Bu akşam yine sıkıldım senin gibi gördüklerimden. Çünkü çözümü bilsem de elimden bir şey gelmeyeceğinden. Avrupa da yapay zeka destekli oyuncu gelişimi ve rakip takıma göre taktik araştırması ve antrenman programı, bizde piyasasının çok üstünde paraya boğulan generaller takımı, sonuç?
Şu yazıda yapılanlar gibi kendimizi değiştirirsek içinde yaşadığımız ortamda da yerimiz değişir. Matematikle oluşan sistem yalan söylemez. Yoksa hep aynı terane istisnalar hariç. Lütfen yazıyı sonuna kadar anlamaya çalışarak okumanı tavsiye ediyorum... Yazı eski de olsa her mevsim geçerli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt