teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yazılıma daldık seni unuttuk sevgili osmanke ,iyi geceler
Yazılıma daldık seni unuttuk sevgili osmanke ,iyi geceler
Çayda demli olmuş ellerine sağlık hoşbulduk emmi bu gece yok galiba sesi soluğu çıkmıyor
iyi insan lafinin üstüne gelirmisÇayda demli olmuş ellerine sağlık hoşbulduk emmi bu gece yok galiba sesi soluğu çıkmıyor
Bu gece bende erken kaçacam yarın ramazan başlıyor karaköyden alacaklarım var sabah erken kalkıp gidecem,ki erken geleyim dinleneyim akşama teravih namazı var
Bu gün bizim için çok hareketli geçti sevgili osmanke,bizim büyük baldız diz kapağından ameliyat olmuştu,sen düş yolda ,artık gerisini yazmayayım,bir ara saat 22 gibi Yeşilyurt hastanesine gittik apar-topar ,acile gitmişler ses seda çıkmayınca herkes telaş.Meğer telefonun şarjı bitmiş ,hastaneden dönmüşler,kimseyi de aramamışlar tabii millet telaş "bir şey mi oldu acaba"diye.Çayda demli olmuş ellerine sağlık hoşbulduk emmi bu gece yok galiba sesi soluğu çıkmıyor
Bu gece bende erken kaçacam yarın ramazan başlıyor karaköyden alacaklarım var sabah erken kalkıp gidecem,ki erken geleyim dinleneyim akşama teravih namazı var
Çok geçmiş olsun dostum rabbim acil şifalar versin inşallah kötü birşey yoktur inşallahBu gün bizim için çok hareketli geçti sevgili osmanke,bizim büyük baldız diz kapağından ameliyat olmuştu,sen düş yolda ,artık gerisini yazmayayım,bir ara saat 22 gibi Yeşilyurt hastanesine gittik apar-topar ,acile gitmişler ses seda çıkmayınca herkes telaş.Meğer telefonun şarjı bitmiş ,hastaneden dönmüşler,kimseyi de aramamışlar tabii millet telaş "bir şey mi oldu acaba"diye.
Tabii bastım kalayı tabiri caizse,"hadi şarj bitti,eve geldiniz neden şarja takıp aramadınız birimizi" diye
Geçmiş olsun.Bu gün bizim için çok hareketli geçti sevgili osmanke,bizim büyük baldız diz kapağından ameliyat olmuştu,sen düş yolda ,artık gerisini yazmayayım,bir ara saat 22 gibi Yeşilyurt hastanesine gittik apar-topar ,acile gitmişler ses seda çıkmayınca herkes telaş.Meğer telefonun şarjı bitmiş ,hastaneden dönmüşler,kimseyi de aramamışlar tabii millet telaş "bir şey mi oldu acaba"diye.
Tabii bastım kalayı tabiri caizse,"hadi şarj bitti,eve geldiniz neden şarja takıp aramadınız birimizi" diye
Çok geçmiş olsun dostum rabbim acil şifalar versin inşallah kötü birşey yoktur inşallah
Teşekkür ederim ,peşlerinden koşmaktan bu sefer kendim üşüttüm muhtemelen,tabii acele evden çıkınca üşüdüğümü de anlamadım büyük ihtimalle.Bu arada ezilmeden başka sorun olmamış çok şükürGeçmiş olsun.
Teşekkür ederim ,bu gün hanım bol bol terletti, meşhur "kocakarı" tedavisi ,aslında oturduğum yerde hala terliyorum .Yarın daha çok belli olur,bu arada bol bol şifalı ot çayı içiyorum "nane-limon kabuğu" şarkısı gibiRabbim daha kötüsün den korusun inşallah kendine,de dikkat et bu havalar insanı aldatır acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun öncelikle.Teşekkür ederim ,bu gün hanım bol bol terletti, meşhur "kocakarı" tedavisi ,aslında oturduğum yerde hala terliyorum .Yarın daha çok belli olur,bu arada bol bol şifalı ot çayı içiyorum "nane-limon kabuğu" şarkısı gibi
Aslında araba ile gidiyoruz diye üstüme çok şey giymedim ,tabii gece hastanede dolandım durdum,hafif terledim ,sonra da evine gittik ,anlamadım önce,eve gelince titreme derken ertesi gün baş ağrısı v.s ve küt yatağa
Teşekkür ederimGeçmiş olsun öncelikle.
Üstad İzmir havasında üşütme öyle bir gecede olup ortaya çıkmaz. Belli mevsim geçişinde giydiklerine pek dikkat etmemiş görünüyorsun, uzun zaman birikintisi ile senin zayıf, üzgün anını yakalamış ortaya çıkmış. Dolandığın hastane de (gelen hastalardan salgın yuvası) çalışanlar eminim senin kadar bile giyinmiyorlardır. Hiç baldızına yüklenme bence hafızanı yokla. Bak kardeşi de gerekeni yapıyor diyorsun.
Ne mutlu şifayı kapmışsın, sağlıklı bir mevsimi garantiledin.