Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Piyasada gözükmüyorsun abi 😒

Bu gün Çiğliye gittim,arkadaşımı ziyarete, çarşı caminin altındaki elektronikçiye de uğrayıp "sungate" uydu alıcının fiyatını sordum,derken muhabbete başladım :)
Sonra bizim forumda @Twisted35 olduğunu öğrendim iyi mi :)
Acele işim vardı ,çok duramadım ,"abi çay ısmarlıyayım" dedi ama maalesef zamanım yoktu.Tv tamiri,yazılım atma,uydu alıcısı satışı ve çanak anten montaj işi yapıyormuş,çay alacağım var sevgili @Twisted35 .

@ataseven ,işim acele idi ,sana çay sözüm geçerli,unuttum sanma :ok

Ona mı kızdın mübarek :kiskis
Dün seni tvde gördüm ,Beykoz kentsel dönüşümde :)
Evet abi 😂
Öyle bi durum var bayağı aksiyon oluyormuş. Bize 10 km vardır orası

Selam Tavsiye forumu ailesi görüşmeyeli nasıl gidiyor iş güç zaman bulamadım. Yoğunluk vardı
1 hafta yıllık izin aldım. Baba evinin banyo,wc komple kırdım. Pis ve Temiz su tesisatı komple yeniledim. klozet,lavobo vb kullanım yerlerini değiştirdim.

dün fayans ustasını çağırdım fayans ve seramikleri döşedi. Bende rahata kavuştuk çok şükür.

1 hafta yıllık izin aldım. Baba evinin banyo,wc komple kırdım. Pis ve Temiz su tesisatı komple yeniledim. klozet,lavobo vb kullanım yerlerini değiştirdim.

dün fayans ustasını çağırdım fayans ve seramikleri döşedi. Bende rahata kavuştuk çok şükür.
Dedim ama @Sota Başkan işi garantiye alır diye ihale sana kalmış Başkan geçmiş olsun.

Selam Tavsiye forumu ailesi görüşmeyeli nasıl gidiyor iş güç zaman bulamadım. Yoğunluk vardı
Hoş geldin.

Eline sağlık

Hoş geldin, sefa geldin.Ben de merak ediyordum forumumuzun en aktif üyelerinden biri olan Yıldırım nerelerde diye.Yaz bitti,tatil bitti herkes normal düzene döndü.

Ortalık bayağı durulmuştu, demek akşamları çekirdek çitleyip forumda takılma vakti gelmiş. :kiskis

Geri
Üst Alt