T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Düzce'de deprem oldu Bursa da hissedildi yataktan fırladım ev sallandı 2 kere.
Düzce'de deprem oldu Bursa da hissedildi yataktan fırladım ev sallandı 2 kere.
teraspy hoşgeldin dostum nerelerdesin sen merak ettin sesin soluğun çıkmıyor geçmiş olsun,mu diyelim başın sağolsun,mu diyelim inşallah iyisindir adem ustayla ilteriş yeni bir forum açtılar haberin oldumuBu arada 4 ay ölümlerle günümüz geçti,arayan soran herkese teşekkür ediyorum.hemen hemen hepsi (biri hariç) kalp krizi.Zor geçti zor,hatta hanımla "sıra bize mi geliyor" bile dedik
Hepsine ayrı ayrı üzüldük ailecek,ama biri var ki hala unutamadık,sanırım asla da unutamayacağız,benim açıkça dert ortağım,akıl hocam(öyle diyebilirim) sevgili Yaşar Şen abim.
Neyse onunla ilgili anılarımı unutmazsam yazarım.(yazmayı demek istedim )
Hepsini diyebilirsin sevgili osmanke,teşekkür ederim.Haydaaaa , haberim olmadı yeni forumdan ,gerçekten mi ,neden öyle bir şey yapıldı anlamadım,link var mı bakayım?teraspy hoşgeldin dostum nerelerdesin sen merak ettin sesin soluğun çıkmıyor geçmiş olsun,mu diyelim başın sağolsun,mu diyelim inşallah iyisindir adem ustayla ilteriş yeni bir forum açtılar haberin oldumu
Haydaaaa,şimdi daha çok şaşırdım.kim silmiş ve konuyu kapatmış anlamadım sevgili osmanke,açık açık yazarsan sevinirimorasını okadar bilmiyorum ama ben bir yazı yazdım fenerbahçe bölümüne dostumuz bana kızmış hem benim yazımı silmiş hem fenerbahçe futbol bölümünü kapatmış doğrusu üzüldüm keşke yazmasaydım kimsenin kırılmasını istemezdim aslında ama işte bende biraz fanatiklik varya dayanamadım oldu birkere sağlık olsun