tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Piyasada gözükmüyorsun abiEvettttt
Piyasada gözükmüyorsun abiEvettttt
Ona mı kızdın mübarekPiyasada gözükmüyorsun abi
Evet abiOna mı kızdın mübarek
Dün seni tvde gördüm ,Beykoz kentsel dönüşümde
1 hafta yıllık izin aldım. Baba evinin banyo,wc komple kırdım. Pis ve Temiz su tesisatı komple yeniledim. klozet,lavobo vb kullanım yerlerini değiştirdim.Selam Tavsiye forumu ailesi görüşmeyeli nasıl gidiyor iş güç zaman bulamadım. Yoğunluk vardı
Dedim ama Sota Başkan işi garantiye alır diye ihale sana kalmış Başkan geçmiş olsun.1 hafta yıllık izin aldım. Baba evinin banyo,wc komple kırdım. Pis ve Temiz su tesisatı komple yeniledim. klozet,lavobo vb kullanım yerlerini değiştirdim.
dün fayans ustasını çağırdım fayans ve seramikleri döşedi. Bende rahata kavuştuk çok şükür.
Hoş geldin.Selam Tavsiye forumu ailesi görüşmeyeli nasıl gidiyor iş güç zaman bulamadım. Yoğunluk vardı
Eline sağlık1 hafta yıllık izin aldım. Baba evinin banyo,wc komple kırdım. Pis ve Temiz su tesisatı komple yeniledim. klozet,lavobo vb kullanım yerlerini değiştirdim.
dün fayans ustasını çağırdım fayans ve seramikleri döşedi. Bende rahata kavuştuk çok şükür.
Selam Tavsiye forumu ailesi görüşmeyeli nasıl gidiyor iş güç zaman bulamadım. Yoğunluk vardı